Önemli derbiye yapılan hakem ataması Rıdvan Dilmen'i delirtti: Günah, başka hakem mi yoktu - Son Dakika
Spor

Önemli derbiye yapılan hakem ataması Rıdvan Dilmen'i delirtti: Günah, başka hakem mi yoktu

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ın sahasında Fenerbahçe'yle karşı karşıya geleceği mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Dev derbi hakkında açıklamalar yapan yorumcu Rıdvan Dilmen, Meler'in salı günü de Şampiyonlar Ligi maçı yöneteceğini belirterek "Galatasaray gibi, Fenerbahçe gibi büyük kulüplerimizin bu büyük maçını yönetecek başka hakem mi yoktu! Halil Umut Meler'i neden teri soğumadan mental ve fiziksel olarak yorgun gönderiyoruz Şampiyonlar Ligi maçına?" dedi.

19.11.2021 23:43  Güncelleme: 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak. Zirvenin oldukça uzağında kalan iki takım için de büyük önem taşıyan mücadele öncesinde ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmaya hakem Halil Umut Meler'in atanmasına tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen'in sosyal medyadan yaptığı açıklamalar şöyle:

"DINAMO KIEV-BAYERN MUNİH MAÇINI YÖNETECEK"

"Halil Umut Meler, 21 Kasım Pazar saat 19.00'da NEF Galatasaray Stadı'nda Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek. 23 Kasım Salı saat 20.45'te Kiev'de Dinamo Kiev- Bayern Münih maçını yönetecek. Günah değil mi bu hakeme? Hatta Galatasaray gibi, Fenerbahçe gibi büyük kulüplerimizin bu büyük maçını yönetecek başka hakem mi yoktu!"

"GALATASARAY'IN EN SON 9 AY ÖNCE MAÇINI YÖNETTİ"

Halil Umut Meler'i neden teri soğumadan mental ve fiziksel olarak yorgun gönderiyoruz Şampiyonlar Ligi maçına? Galatasaray'ın en son 9 ay önce maçını yönetti. (Ankaragücü-Galatasaray. Çok konuşulan Mohamed kırmızı kartı. Galatasaray mağlup olmuştu). Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanında VAR hakemiydi. 10. haftada da Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 kaybettiği maçın hakemiydi.

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE'YE ALLAH KOLAYLIK VERSİN"

Bana en tuhaf gelen de bu; salı günü Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek hakemi MEDYAMIZ HABER YAPMADI!!! Muhtemelen pazartesi günü Meler, Kiev yolundayken duyurulur. Allah; Halil Umut Meler'e, kim olacaksa VAR hakemine ve tarihi kulüplerimiz GS ile FB'ye kolaylıklar versin.

Dev derbiye yapılan atama Rıdvan Dilmen'i çılgına çevirdi: Günah, başka hakem mi yoktu
Önemli derbiye yapılan hakem ataması Rıdvan Dilmen\'i delirtti: Günah, başka hakem mi yoktu

Son Dakika Spor Önemli derbiye yapılan hakem ataması Rıdvan Dilmen'i delirtti: Günah, başka hakem mi yoktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Halis Kulyu: Halil Umut Meler ismi seni neden bu kadar rahatsız etti şeytancığım? Acaba dürüst yönetme ihtimali mi korkuttu seni? 0 0 Yanıtla

Advertisement