Fenerbahçe'nin eski İdari Menajeri Hasan Çetinkaya: Hazard bir gün Fenerbahçe'de oynayacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin eski İdari Menajeri Hasan Çetinkaya: Hazard bir gün Fenerbahçe'de oynayacak

Fenerbahçe'nin eski İdari Menajeri ve Westerlo 2. Başkanı Hasan Çetinkaya, "Eden Hazard eski bir dostum ve arkadaşım. 15-16 yaşından beri tanırım. O zaman Lille'de oynuyordu. Fenerbahçe'ye karşı müthiş bir sempatisi vardı. Bana da sözü var 'Hasan bir gün Fenerbahçe'de oynayacağım' diye. Ne zaman olacağını bilemeyiz" diye konuştu.

13.07.2019 10:24  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin eski İdari Menajeri ve Belçika ekibi Westerlo 2. Başkanı Hasan Çetinkaya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Westerlo teklifi geldiğinde kendisi için çok farklı bir proje olduğunu ifade eden Çetinkaya, "Uzunca düşünme fırsatım vardı bu süreçte. Farklı seçenekler olmasına rağmen 8 yaşından beri futbolun her kademesinde yer aldım. Futbol oynadım, yöneticilik yaptım. Düşündüm ve dedim ki Westerlo yaşamadığım bir tecrübe. Burada başarılı olacağımı düşündüm. Türkiye'de edinmiş olduğum tecrübelerimi hayata geçirebileceğimi inandığım için bu projeye evet dedim. Ülkemizin de yönetici ihraç ettiğini göstermemiz gerekiyordu. Westerlo'dan önce Çin Futbol Federasyonu ile bir takım çalışmalarım oldu. Westerlo olmasa Çin Federasyonu'nda önemli bir pozisyonda başlama ihtimalim vardı. Türk insanına yurt dışında yeteri kadar değer verilmiyor. Ben de bu anlamda kendimi ispat ederek ilerleyen dönemde Türk gençlerine ve yöneticilerine bir yol açılması bakımından da bu projenin önemli olduğunu düşündüm" dedi.

Fenerbahçe'nin eski İdari Menajeri Hasan Çetinkaya: Hazard bir gün Fenerbahçe'de oynayacak

"FENERBAHÇE'YE MÜTHİŞ BİR SEMPATİSİ VAR"

Eden Hazard ile ilgili konuşan Çetinkaya, "Hazard eski bir dostum ve arkadaşım. 15-16 yaşından beri tanırım. O zaman Lille'de oynuyordu. Fenerbahçe'ye karşı müthiş bir sempatisi vardı. Bana da sözü var. 'Hasan bir gün Fenerbahçe'de oynayacağım' diye. Ne zaman olacağını bilemeyiz. Lille'de oynadığı dönemde de 16 yaşındaydı henüz ve PSG maçını izlemiştim. O yaşta bile kendisini belli ediyordu. Bizim konuştuğumuz dönemlerde Eden Hazard, Gervinho ve Sow vardı. Sadece oradan Sow'u alabildik. Eden Hazard'da farklı boyuta geçti. Avrupa'nın en önemli kulüplerinden teklif aldı. Avrupa'nın en büyük yetenekli yıldız adaylarından biriydi. Gönül isterdi ki o zamanlar Fenerbahçe'ye gelsin. Bakalım zaman gösterecek. Bir gün Fenerbahçe forması giyer Hazard" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe\'nin eski İdari Menajeri Hasan Çetinkaya: Hazard bir gün Fenerbahçe\'de oynayacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin eski İdari Menajeri Hasan Çetinkaya: Hazard bir gün Fenerbahçe'de oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • HAZARD: BENİM NİYE BUNDAN HABERİM YOK 2 0 Yanıtla
  • DEVRİM KARATINA: hele bir 40ına gelsin abisi 1 1 Yanıtla
  • taa: muhahaha ptt 1 liğde hazard 1 0 Yanıtla
  • Yahu: Agam eğleniyir bizimle herhal. 0 0 Yanıtla
  • ?: Van pörsi gibi gelir gider. 0 0 Yanıtla
  • Temelli: Emekli ikramiyesi başvuru merkezi: FB 0 0 Yanıtla
  • Ertaç Eser: GS ye gelip giderse belki 0 0 Yanıtla
  • Texianer: Emekliliğinde Fenerde oynar 0 0 Yanıtla
  • maraz ali: son kullanma tarihi gelince gelir. tatilini yapar paraları alır ve gider. 0 0 Yanıtla

Advertisement