Özkan Sümer'den Erzik'le İlgili Şok İddia! - Son Dakika
Spor

Özkan Sümer'den Erzik'le İlgili Şok İddia!

Özkan Sümer\'den Erzik\'le İlgili Şok İddia!

Trabzonspor eski başkanı, Şenes Erzik'in TFF Başkanlığı görevini, Fenerbahçe'ye kupa vermemek için reddettiğini iddia etti.

30.10.2013 20:15

Trabzon spor'un 31. Olağan Divan Genel Kurulu, Trabzon Hamamizade ihsanbey Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel Kurul toplantısına şike süreci ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun siyasete yakınlığı damgasını vurdu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun katılmadığı Genel Kurul'da Trabzonspor'u Asbaşkan Ali Kemal Başaran ve yönetimi kurulu üyeleri temsil etti.

DHA'nın haberine göre, genel kurulda söz alan kulübün eski başkanlarından Özkan Sümer, "Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için adı geçen Şenes Erzik, ''Kupayı Fenerbahçe'ye vereceksin, bu göreve geleceksin.' talimatı üzerine ilk başta bu fikre sıcak bakmış gibi gözükse de daha sonra 'UEFA'dan izin almam gerekir' diyerek işi yokuşa sürdü." ifadelerini kullandı.

Sümer'in bu iddiası genel kurulda şok etkisi yaratırken; Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney de, 2010-2011 sezonuyla ilgili olarak TFF'ye yazılı dilekçeyi birkaç gün içerisinde sunacaklarını belirtti.

Daha sonra söz ve alan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun siyasete yakınlığı konusunda yapılan eleştirilere cevap veren Ali Kemal Başaran, göreve geldikleri günden itibaren iyi işler yaptıklarını vurgulayarak, "Biz görevi aldığımızda '30 milyon TL bulamazlar, giderler' deniyordu. Ama biz iyi işler yaptık. Trabzonspor başkanı niye siyasetin içerisinde diye tenkitler var. Ama geçmişte de Trabzonspor yöneticileri siyasetin içerisinde olmuşlardır. Başkan AK Partili olabilir. Başbakan ile münasebeti iyi olabilir. Başbakanın seçim otobüsünün üzerine çıkıp 'Ben böyleyim' de diyebilir. Bazı şeyleri çok hoş karşıladığımı söylemiyorum. Ama 191 milyon TL borcu var kulübün. Devletin gücünü arkamıza almadan bu borcun altından kalkabilmemiz mümkün değil. Devletin gücünü almak devleti istismar edelim de paraları ödettirelim demek değildir. Ama her dönemde olduğu gibi spor kulüpleri siyasi iktidardan güç almıştır. Kaldı ki bu başbakan bu yörenin insanıdır ve bizi kolay anlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Özkan Sümer'den Erzik'le İlgili Şok İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement