''Para var huzur var'' dedirten görüntü - Son Dakika
Son Dakika Logo

''Para var huzur var'' dedirten görüntü

23.03.2026 10:13

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, Nijerya'nın Lagos kentinde satın aldığı 2 milyon Euro değerindeki lüks eviyle gündem oldu. Modern mimarisi ve geniş yaşam alanlarıyla dikkat çeken ev, büyük ilgi gördü. Bu adımı, Osimhen'in kariyerinin yanı sıra gayrimenkul yatırımlarına da yöneldiği şeklinde yorumlandı.

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, Nijerya'nın Lagos kentindeki yeni eviyle gündeme geldi.

2 MİLYON EURO DEĞERİNDE

Yıldız futbolcunun satın aldığı evin değerinin yaklaşık 2 milyon Euro olduğu belirtilirken, lüks detayları dikkat çekti.

GÖZ KAMAŞTIRAN TASARIM

Modern mimarisi ve geniş yaşam alanlarıyla öne çıkan ev, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Osimhen'in yatırımı, hayranları tarafından yoğun şekilde konuşuldu. Başarılı futbolcunun bu adımı, kariyerinin yanı sıra gayrimenkul yatırımlarına da yöneldiği şeklinde değerlendirildi.

Son Dakika Spor ''Para var huzur var'' dedirten görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bero2005 Bero2005:
    Çok önemli bi haber ???? 12 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement