Polis Haftasında Şöhretler Karması Maçı - Son Dakika
Spor

Polis Haftasında Şöhretler Karması Maçı

Polis Haftasında Şöhretler Karması Maçı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167.yıl dönümü nedeniyle düzenlenen şöhretler maçı renkli görüntülere sahne oldu.

09.04.2012 17:38

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen şöhretler maçı renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde Polis Teşkilatı'nın 167. yıldönümü nedeniyle oynanan şöhretler maçının hakemi Orhan Erdemir olurken, maçta eski futbolculardan Recep Çetin, Yasin Sülün, Mehmet Yozgatlı, Saidou, Bayram Bektaş, Zafer Demiray yer aldı. Maçı İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin çapkın ile protokol üyeleri ve çok sayıda basın mensupları da takip etti.

MEHMET YOZGATLI: "BENİM FAVORİM GALATASARAY"

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan eski futbolcu Mehmet Yozgatlı, organizasyonda olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek, "Güzel ve keyifli bir maç oldu. Bugün önemli olan tabii ki polisimizin yıldönümü. Onlarla burada birlikte olmak çok güzel. Bizi korumaya devam etsinler" dedi.

Lig'in bitmesinin ardından düzenlenecek olan Spor Toto Süper Final maçlarını da değerlendiren Yozgatlı, " Türkiye'nin dört büyük takımı final maçı oynayacak. Hepsi derbi maçı olduğu için tabii ki maçların ne olacağı belli olmaz. Ama benim favorim Galatasaray diye düşünüyorum. Galatasaray çünkü iyi bir takıma sahip, iyi olan kazansın" ifadelerini kullandı.

SAİDOU: "BURADA OLMAK KEYİF VERİCİ"

Şöhretler maçının ardından konuşan eski futbolcu Saidou, etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, güzel bir maç olduğunu söyledi. Saidou, arkadaşlarıyla bir arada olmanın keyif verici olduğunu da özlerine ekledi.

Spor Toto Süper Final serisine değinen Saidou, Galatasaray'ın konumunun avantaj olmadığını dile getirerek, bu sene uygulamanın bir ilk olduğunu ancak 5 puanın futbolda büyük bir avantaj olmadığını vurguladı.

Şöhretler maçında Türk Polis Teşkilatı, takımında oynattığı eski futbolcuların desteği ile galip gelmeyi başardı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Polis Haftasında Şöhretler Karması Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement