Rap şarkıcıları Canbay ve Wolker'ı taşıyan minibüs kaza yaptı - Son Dakika
Spor

Rap şarkıcıları Canbay ve Wolker'ı taşıyan minibüs kaza yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine konser için gelen rap şarkıcıları Canbay ve Wolker'ın bulunduğu minibüs, başka bir araca çarpmamak için manevra yaparken kaza yaptı. Kazada şarkıcılar ile birlikte 7 kişi yaralandı. Şarkıcıların hayranları hastane önünde toplandı.

30.09.2023 23:09  Güncelleme: 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine konsere gelen rap şarkıcıları Canbay ve Wolker olarak bilinen 26 yaşındaki Vahap Canbay ile 23 yaşındaki Umut Bolat'ın da arasında bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada şarkıcılar ile birlikte 7 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Ereğli ilçesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Zonguldak'a konser için gelen Canbay olarak tanınan Vahap Canbay ve Wolker olarak bilinen Umut Bolat'ın bulunduğu minibüsün sürücüsü Ergün M., iddiaya göre, önünde seyreden İ.A.'nın kullandığı hafif ticari araca çarpmamak için manevra yaptı. Ergün M.'nin direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs, savrulup, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü ile minibüste yaralanan sürücü ile Vahap Canbay, Umut Bolat, İhsan Aydın, Yiğit Karaüzüm, Nail Aydın ve Erdem Canbay, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelerde tedaviye alındı.

Rap şarkıcılarının minibüsü kaza yaptı, 7 kişi yaralandı

HAYRANLARI HASTANE ÖNÜNDE TOPLANDI

Şarkıcıların kaza haberini alan hayranları hastane önüne akın etti. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, Canbay ve Wolker'ın Zonguldak merkezde bir eğlence mekanında konseri olduğu öğrenildi.

Rap şarkıcılarının minibüsü kaza yaptı, 7 kişi yaralandı

"UYANDIĞIMDA ASFALTTAYDIM"

Kaza sonrası açıklamalarda bulunan grubun solisti Umut Bolat, "Ben uyuyordum. Olayı da göremedim. Bir anda uyandığımda asfalttaydım. Üstümde oturduğum koltuk vardı. Gözümü açtım. Hastanedeyim. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Şoförle birlikte 6 kişiydik. Diyarbakır konserinden İstanbul'a indik. Zonguldak'a konsere geliyorduk. Araç bizi aldı. Olay böyle gelişti. Ben kırıkla atlattım. Şoförümüz kırıkla atlattı. Küçük çaplı kesikler var." dedi.

Rap şarkıcılarının minibüsü kaza yaptı, 7 kişi yaralandı
Rap şarkıcıları Canbay ve Wolker\'ı taşıyan minibüs kaza yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Rap şarkıcıları Canbay ve Wolker'ı taşıyan minibüs kaza yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement