Rizeli Raftingciler Yeni Zelanda'da Türkiye'yi Temsil Edecek - Son Dakika
Spor

Rizeli Raftingciler Yeni Zelanda'da Türkiye'yi Temsil Edecek

Rizeli Raftingciler Yeni Zelanda\'da Türkiye\'yi Temsil Edecek

Rize Belediyespor ve ExtremeTürk Rafting kulüplerinden oluşan genç Milli Raftingci sporcular Yeni Zellanda'da yapılacak olan Rafting Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

30.10.2013 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Belediye spor ve ExtremeTürk Rafting kulüplerinden oluşan genç Milli Raftingci sporcular Yeni Zellanda'da yapılacak olan Rafting Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Şampiyonaya katılmak için 10 Kasım'da Rize'den hareket edecek olan ekip Türkiye'ye başarılı bir performans ile dönmeyi hedefliyor.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Rafting Federasyonu Asbaşkanı Fikret Yardımcı, Rize Belediyespor Kulübü Rafting Antrenörü İbrahim Sarı ve beraberlerindeki sporcular Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında açıklama yapan Asbaşkan Fikret Yardımcı yapmış olduğu açıklamada "Sporcu kişiliği ile bilinen Rize Belediye Başkanımız sayın Halil Bakırcı göreve geldiği süre içerisinde Rafting sporuna önemli derecede destek vermiştir. Yeni Zelanda'da katılacağımız Dünya Şampiyonası öncesinde Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Kendileri her zaman destekçimiz oldu. Görev süresi içerisinde kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Sporcuların ziyaretinden memnuniyet duyan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise "2004 yılında göreve geldiğimde Rize Belediyesi'nin Rafting sporu alanında aktif bir takımı yoktu. Belediyemiz bünyesinde heyecanlı, gayretli arkadaşlarımızı gördüm ve gerek Belediyemizin imkanlarıyla gerek şahsi imkanlarla bugün bu noktaya geldik. Bu gün baktığımızda sadece rafting alanında Milli sporcu olup spor akademisine giren 19 genç yeteneğimiz olmuştur. Diğer spor dallarımıza baktığımızda 50 ye yakın sporcumuz spor akademisine girme başarısı yakalamıştır. Gençlerimizin başarı sağlaması bizleri mutlu etmektedir. Ayrıca ilimizin bütününü kaplayacak şekilde Dağcılarımızın, Deniz Sporcularımızı ve Yamaç Paraşütçülerimizi içerisinde bulundurabileceğimiz Belediyemizin kontrolünde bir toplantı alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Sporcularımızı buluşturma düşüncesi içerisinde projemizi en kısa sürede hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Milli sporcularımıza ve hocalarımıza Yeni Zellanda yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rizeli Raftingciler Yeni Zelanda'da Türkiye'yi Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement