Van Persie, Eski Hocası Van Gaal'ı Fena Aşağıladı - Son Dakika
Spor

Van Persie, Eski Hocası Van Gaal'ı Fena Aşağıladı

İngiliz basını, Fenerbahçeli Robin Van Persie'nin kontratı imzaladıktan sonra kulüpte bir tek O'na teşekkür etmeyerek Louis Van Gaal'ı fena aşağıladığına dikkat çekti.

15.07.2015 12:08  Güncelleme: 16:00

Manchester United'dan Fenerbahçe'ye yıllık 4 milyon 900 bin euro ücretle 3 yıl için imza atan Robin Van Perise, Hollanda ve İngiliz medyasında geniş yankı uyandırdı.

FENA AŞAĞILADI

Fenerbahçe'ye transfer olan Robin Van Persie ile Manchester United'dan ayrılmasına onay veren teknik direktörü Van Gaal arasındaki ayyuka çıkan kavgayı bugün de spor kapağında "RVP'nin en son hakareti" manşetli haberiyle gündeme getiren yüksek tirajlı İngiliz tabloid gazetelerinden Daily Mirror, RVP'nin kontratı imzaladıktan sonra kulüpte bir tek O'na teşekkür etmeyerek Louis Van Gaal'ı fena aşağıladığına dikkat çekti.

MANU DEFTERİNİ KAPATAN İSTEK

Daily Mirror, geçen hafta Van Gaal yalnız başına idman yapmasını isteyince Van Persie'nin Manchester United'da futbol hayatının bittiğine karar verdiğini ve 4.7 milyon sterline Türk kulübü Fenerbahçe'ye gittiğini belirtti.

"KAHRAMAN GİBİ KARŞILANDI"

Van Persie'nin imza töreni için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen özel programa binlerce taraftarın akın ettiğini hatırlatan gazeteler, Hollandalı futbolcunun "kahraman ve yıldız" gibi karşılandığını belirtti. "Van Persie kahraman gibi karşılandı" manşetini atan ülkenin en yüksek tirajlı gazetesi de Telegraaf, binlerce Fenerbahçeli taraftarın havaalanındaki karşılamadan 48 saat ardından yıldız futbolcuyu yakından görebilmek için bu kez stada akın ettiğini duyurdu.



OĞLUYLA ŞOV YAPTI

Hollandalı forvetin havai fişek, meşale ve tezahüratlar eşliğinde kendisini sarı-lacivertli yapan imzayı attığını belirtilen haberde, Van Persie'nin daha sonra oğluyla taraftarlara küçük bir futbol gösterisi sunduğu ifade edildi.



VAN GAAL'IN ADINI AĞZINA ALMADI

Van Persie'nin imza töreninin ardından düzenlenen basın toplantısında birçok soruya cevap verdiğini, eski takımı Manchester United'ın yöneticilerine teşekkür etmesine rağmen Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'ın ismini anmadığı vurgulanan haberde, ikili arasında kırgınlık olduğu imasında bulunuldu.



"GÖSTERİ YAPTI"

AD gazetesi ise "Van Persie'nin transferi tamamlandı" başlığını kullandığı haberinde, yıldız futbolcunun Türk kulübüyle 3 yıllık anlaşma imzaladığını ve dolu tribünlere karşı gösteri yaptığını yazdı.



"TÜM KUPALARI KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

Van Persie'nin, "Burada olmaktan mutluyum ve gurur duyuyorum. Mümkün olan tüm kupaları kazanmak için her şeyi yapacağım" sözlerine yer verilen haberde, imza töreninin televizyonlardan canlı yayınladığı hatırlatıldı.



TARAFTARA SÖZ VERDİ

Hollanda yayın kurumu NOS televizyonu da Van Persie'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda "süper star" gibi karşılandığını belirtti. Van Persie'nin taraftaralar yönelik sarf ettiği, "Size sadece bir şeyin sözünü veriyorum, kazanabildiğimiz kadar fazla kupayı kazanacağız ve sizi mutlu etmek için her şeyi yapacağım" sözlerine yer verildi.

Voetbal International sitesi ise 6 Ağustos'da 32 yaşına girecek Hollandalı golcünün, İstanbul'da yeniden eski formuna kavuşmayı istediğini vurguladı.


Van Persie, Eski Hocası Van Gaal\'ı Fena Aşağıladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Van Persie, Eski Hocası Van Gaal'ı Fena Aşağıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Birisi: Karakterli olsaydı fenere gelmezdi 2 10 Yanıtla
  • fotoğraf : bu Galatasaraylılar yine basmış burayı ezikler 8 2 Yanıtla
  • anti k-malist: cunku van gaal serefsizin onde gideni kisiliksiz karaktersiz bi insan kendini bi halt sanan zavalli 3 0 Yanıtla
  • Iğdır 76: Bence kimse kimsenin sıkıntısı nedeniyle bir kimseyi yargılamaz. Futbolcu haklı 2 0 Yanıtla

Advertisement