Şampiyonlardan Hurata'ya Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şampiyonlardan Hurata'ya Ziyaret

Şampiyonlardan Hurata\'ya Ziyaret
30.05.2014 09:57  Güncelleme: 09:54

İşitme engelliler futbol müsabakasında Türkiye ikincisi olan takım, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata'yı ziyaret etti.

11 – 16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Aydın'da beş dalda gerçekleştirilen Yıldız Kız-Erkek İşitme Engelliler Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye 2.si Olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu futbol takımı, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata'yı makamında ziyaret ettiler.

MUTLULUKLARINI HURATA İLE PAYLAŞTILAR

Türkiye genelinde 35 işitme engelli okulun katıldığı futbol müsabakalarında rakiplerini geride bırakan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu, İstanbul Mimar Sinan İşitme Engelli Ortaokulu İle yapılan final maçının ardından Türkiye 2. si oldular. Başarılarının ardından Diyarbakır'a dönen futbolcular, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata'yı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

Okul Müdürü Sabahattin Can ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fırat Doğan ile birlikte ziyarete gelen futbolcularla gurur duyduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata; "Türkiye 2.si Olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu'nun ilimize başarılı bir şekilde dönmesi bizleri çok mutlu etti. Bizler de İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çalışan, üreten, sosyal becerilerini sergileyen bütün öğrencilerimize desteklerimizi sunuyoruz. Onlar da zaten desteklerimizi boşa çıkarmıyorlar ve desteklerimizi aldıkları ödüllerle taçlandırıyorlar. Bizim sizlere her zaman ihtiyacımız olacaktır. Bu vesile ile başarınızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

'BAŞARILARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ'

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kendilerine desteklerini esirgemediğini belirten Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürü Sabahattin Can ise,"Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri oldukça gururlandırdı. Sizlerin bu mutluluğumuza ortak olmanız da bizleri ayrıca onurlandırdı. Umarız gençlerimiz bu desteklerinizle daha güzel çalışmalara imza atacaklardır. Zaten hiçbir zaman bizi mahcup etmeden şampiyonluklara koşan bir takımımız var. Bu başarılarımıza bundan sonra da devam edeceğimizden şüpheniz olmasın. Ayrıca öğrencilerimizle birlikte yoğun tempoda çalışan öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ederim" dedi.

Futbol kariyeri başarılarla dolu olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu; son 3 yılda aldığı başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2011-2012 yılında Sinop'ta Türkiye Birinciliği, 2012-2013 yılında Kütahya'da Türkiye ikinciliği, 2013-2014 yılında Mardin'de gerçekleştirilen GAP Spor Oyunları Doğu ve Güneydoğu bölge şampiyonluğu ve son olarak da Aydın'daki müsabakalarda Türkiye İkincisi oldular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Şampiyonlardan Hurata'ya Ziyaret - Son Dakika


Advertisement