Serhat Ulueren'den Milli Takım Yorumu: İstanbul'da Sakın Oynamayın - Son Dakika
Spor

Serhat Ulueren'den Milli Takım Yorumu: İstanbul'da Sakın Oynamayın

Türkiye, İsveç'i 2-1 yenerken spor yazarı Serhat Ulueren, Milli Takım'ın maçlarını İstanbul dışındaki statlarda oynaması gerektiğini savundu.

25.03.2016 11:01

A Milli Futbol Takımı, Euro 2016'ya hazırlık amacıyla dün oynadığı İsveç maçında 2-1'lik galibiyet elde ederken spor yazarı Serhat Ulueren'den ilginç bir öneri geldi. Ulueren, Milli Takım'ın maçlarını İstanbul dışındaki statlarda oynaması gerektiğini savundu.

İşte Serhat Ulueren'in Vatan gazetesindeki köşe yazısından bir bölüm...

"VOLKAN'IN MİLLİ KARİYERİ BİTTİ"

Şu ortada; Milli Takımım İstanbul'da oynamamalı. Sebebi basit; İstanbul'da nerede oynasan polemik olacak. Volkan Demirel'in Milli Takım kariyeri TT Arena'da bitmedi mi? Cevap "Evet".

"MACERAYA GEREK YOK"

Birçok oyuncumuzun İstanbul'da ayakları titremedi mi? Cevap yine "Evet". Maceraya gerek yok. Oynarsın Konya, Antalya, Ankara, Bursa, Kayseri'de kafan rahat olur. Hem Anadolu'daki şehirler coşar, hem de oyuncular huzurlu olur. Dün Antalya'da her şey mükemmeldi.

"İYİ OYNAMADIK AMA KAZANAN BİZ OLDUK"

Aslında A Milli Takımımız hazırlık maçlarını sevmez. Çünkü kabul edelim ki, Terim ve öğrencileri turnuva oyuncusu. Onlar için yarışmacı ruh önem arz ediyor. Bu nedenle İsveç karşısında iyi oynamadık. İsveç'in pozisyonları vardı ama kazanan biz olduk. Çünkü Cenk Tosun, A Milli Takım'da oynadı, Ibrahimovic ise gelmedi. Gelseydi elbette sonuç farklı olurdu.

Serhat Ulueren\'den Milli Takım Yorumu: İstanbul\'da Sakın Oynamayın
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Serhat Ulueren'den Milli Takım Yorumu: İstanbul'da Sakın Oynamayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mercek: Bir sus paralelci yazar,?????????????? 2 23 Yanıtla
  • metehan: adam hayatında ilk defa doğru bir yorum yapmış. bu tarihi ana tanıklık etmek sevindiriyor insanı... 2 0 Yanıtla
  • Doğru söz: Bence cenk iyiydi çocuk daha ne yapsın bjk dede oynar ama Gomez çok iyi ben olsam gsde hemen alırım ama bizimkiler alamaz bileklik alın derler anca takımda forvet yok ah başkan ahh bizi ne hale soktun 2 0 Yanıtla
  • yüksel caglar: serhat bey e sonuna kadar katılıyorum .İstanbul da oynanan maçlarda milli takım taraftarı. yok .o yüzden Konya stadı çok güzel karar verilmiş.Antalya stadida öyle milli maçlarını İst.dışındaki stadlarda oydagimiz surece milli takım taraftarı ortaya çıkmış oluyor. NE MUTLU TÜRK'UM. DİYENE 1 0 Yanıtla
  • maho: SEN KİMSİN YA KADINA EL KALDIRANLARLA İŞ BİRLİĞİ YAPAN MEYMELETSİZ ADAM 0 0 Yanıtla

Advertisement