Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, futbol okullarında geleceğin yıldız adaylarıyla buluştu - Son Dakika
Spor

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, futbol okullarında geleceğin yıldız adaylarıyla buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, futbol okullarında geleceğin yıldız adaylarıyla buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Bahçeşehir Spor Kompleksi'nde futbol eğitimi alan çocuklarla bir araya geldi. Akay, spor okullarının çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, Adana'dan yetenekli futbolcuların yetişmesi için desteklerinin süreceğini söyledi.

22.08.2023 11:47  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okullarında futbol eğitimi alan geleceğin yıldız adaylarıyla Bahçeşehir Spor Kompleksi'nde bir araya geldi. Coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Akay, "Seyhan Belediyesi olarak hedefimiz kurslarımızda yer alan çocuklarımızın gelecekte iyi birer birey olmalarına katkı koymak" dedi.

Bahçeşehir Spor Kompleksi'nde düzenlenen buluşmaya; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Bahçeşehir Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Berktaş ile çok sayıda sporcu ailesi de yer aldı.

Buluşmada Başkan Akay, şunları söyledi:

"Seyhan Belediyesi olarak hedefimiz kurslarımızda yer alan çocuklarımızın gelecekte iyi birer birey olmalarına katkı koymak. Spor, çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yönelmesini engellemek adına en önemli unsur. Bunun için de çocuklarımızın küçük yaşta eğitim almalarını sağlıyoruz. 11 tesis, 17 branşta ücretsiz olarak gerçekleşen kurslarımız her geçen gün daha da yaygınlaşmakta. Futbol  okullarımız da bunlardan bir tanesi ve büyük bir ilgi görmekte. Geçmişte Türk futboluna yetenekli futbolcular kazandıran Adana'mızdan bundan sonra da başarılı futbolcuların yetişmesi adına desteğimizi esirgemeyeceğiz. Çocuklarımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, futbol okullarında geleceğin yıldız adaylarıyla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement