Son Dakika: Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Son dakika: Fenerbahçe, Başakşehir'den kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci karşılığında takasta kullanacağı Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti.

01.02.2021 16:25  Güncelleme: 17:05

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferi karşılığında Başakşehir'e vermek için anlaşmaya vardığı Tolga Ciğerci için resmi açıklamayı yaptı.

Sarı-lacivertliler, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncularından Tolga Ciğerci ile olan sözleşmemiz, karşılıklı anlaşmayla feshedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

4 MAÇTA FORMA GİYDİ

2018 yılından beri Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon sarı lacivertli formayla Süper Lig'de sadece 4 maça çıkabildi.

Son Dakika: Fenerbahçe, Tolga Ciğerci\'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Son Dakika Spor Son Dakika: Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gurmeFB: bir beslemelikten daha kurtulduk 20 9 Yanıtla
  • Şamil: Geçen yıl buralardan hep yazdık.Demiştik ki; Alper Potuk,Tolga Ciğerci,Hasan Ali Kaldırım gibi daha 5-6 futbolcu Fenerbahçedeki kredilerinden geçiniyorlar,İsimlerinin verdiği limit ,geçmişin kredisi bitiyor çalışmaları lazım yoksa erken yaşta 1.ligde veya daha alt liglerde unutulur giderler ve bunca kariyerlerini çöpe aarlar demiştim.Ben onların yerinde olsa idim Samandırada tek göz bir oda isterdim kulüpten bu pandemi zamanı kimseyi yanıma almadan gece saha etrafında kroslar yapardım,çalışırdım 1 0 Yanıtla

Advertisement