F.Bahçe'den Gönderilen Stoch, PAOK'un Beraberlik Golünü Attı - Son Dakika
Spor

F.Bahçe'den Gönderilen Stoch, PAOK'un Beraberlik Golünü Attı

F.Bahçe\'den Gönderilen Stoch, PAOK\'un Beraberlik Golünü Attı

Slovak Yıldız ikinci yarıda attığı golle, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Schalke 04 ile karşılaşan Paok'a 1-1'lik eşitliği kazandırdı.

22.08.2013 09:09  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Schalke 04, Paok ile karşılaştı. 1-1'lik skorla sonuçlanan karşılaşmada PAOK'un tek sayısını Miroslav Stoch kaydetti.

KENDİNİ BEĞENDİREMEDİ

Sarı lacivertli takıma Chelsea'den büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü kendisini teknik direktör Aykut Kocaman'a bu sezon takımın başına getirilen Ersun Yanal'a beğendiremeyen Miroslav Stoch, PAOK formasıyla dün gece boy gösterdi. Slovak yıldız, ilk yarısını Schalke'nin 1-0 önde kapattığı maçın ikinci yarısında attığı golle takımına 1-1'lik eşitliği kazandırdı.

AVANTAJ PAOK'TA

Weltins Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 32. dakikada Jefferson Farfan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Yunan ekibi bu gole Fenerbahçe'den yeni transfer Miroslav Stoch'un ceza sahası dışından attığı golle yanıt verdi ve evine avantajlı bir skorla döndü.

İRONİK BİR DURUM

Stoch attığı bu golle Yunan ekibine tur için avantaj getirirken aynı dakikalarda eski takımı Fenerbahçe'nin 2-0 geride olması ise ironik bir durum olarak göze çarptı. Bu maçın rövanşı gelecek hafta Yunanistan'da oynanacak.

Günün maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Fenerbahçe - Arsenal : 0-3

Dinamo Zagreb - Austria Wien : 0-2

Ludogorets Razgrad - Basel : 2-4

Schalke 04 - PAOK : 1-1

Steaua Bucarest - Legia Warszawa : 1-1

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor F.Bahçe'den Gönderilen Stoch, PAOK'un Beraberlik Golünü Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement