Sultanahmet'te Bomba Patladı, Obradovic'in Basın Toplantısı Ertelendi - Son Dakika
Spor

Sultanahmet'te Bomba Patladı, Obradovic'in Basın Toplantısı Ertelendi

Fenerbahçe Kulübü, Sultanahmet'te meydana gelen bombalı saldırı sonrası Zeljko Obradovic'in bugün yapmayı planladığı basın toplantısını erteleme kararı aldı.

12.01.2016 12:31  Güncelleme: 17:28

Fenerbahçe Kulübü, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic'in bugün yapmayı planladığı basın toplantısını Sultanahmet'te meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle erteledi.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, toplantının Sultanahmet'te meydana gelen patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. Toplantının yeni tarihinin daha sonra duyurulacağı kaydedildi.

MEN VE PARA CEZASINA İLİŞKİN KONUŞACAKTI

Zeljko Obradovic'in, toplantıda, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Akın Çorap Yeşil Giresun Belediyespor ile oynanan maçın hakemine yönelik eylemleri nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından kendisine verilen bir maç men ve 30 bin lira para cezasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunması bekleniyordu.

SULTANAHMET'TE NELER OLDU?

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Sultanahmet semti şiddetli bir patlamayla sarsıldı.
Dikilitaşların bulunduğu meydanda saat 10.15'te büyük bir patlama meydana geldi.
Alman Çeşmesi yakınındaki patlamada, ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Patlamanın olduğu yerde bir turist grubunun da bulunduğu öğrenildi. Patlamada 11 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

Sultanahmet\'te Bomba Patladı, Obradovic\'in Basın Toplantısı Ertelendi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sultanahmet'te Bomba Patladı, Obradovic'in Basın Toplantısı Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kaya: yaşasın fener bahçe kahrolsn işid kafiri teroristlr 2 3 Yanıtla
  • palavra: zaten hep bomba patladiginda hemen guvenlik konseyi toplaniyor arkasindan herkes eline mikrafon alip siddetle vede eshef le kiniyoruz diyip keyfinize bakiyorsunuz nede olsa olen insanlar fakir geberip gitsinler 1 0 Yanıtla
  • kerim: ne kadar aptal bu iki yorum yazan geri zekalı beyinsizler sizin yaşamanız zaten hata asalak herifler 0 0 Yanıtla

Advertisement