Süper Kupa'yla ilgili bomba senaryo! Fenerbahçe U 19 ile maça başlayıp yönetim kararıyla sahadan çekilecek - Son Dakika
Spor

Süper Kupa'yla ilgili bomba senaryo! Fenerbahçe U 19 ile maça başlayıp yönetim kararıyla sahadan çekilecek

Galatasaray ile Fenerbahçe, bugün Şanlıurfa'da Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Maç hem ertelenmediği hem de yabancı hakem atanmadığı için A takımla sahaya çıkmama kararı alan Fenerbahçe'nin U19 takımıyla maça başlayacağı ardından yönetim kararıyla sahadan çekileceği iddia ediliyor.

07.04.2024 13:01  Güncelleme: 13:06

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın son kazananı Fenerbahçe bugün Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda, Süper Kupa maçında bugün karşı karşıya gelecek.

A TAKIMLA SAHAYA ÇIKMAMA KARARI ALMIŞTI

TFF ile restleşen Fenerbahçe; maç hem ertelenmediği hem de yabancı hakem atanmadığı için, A takımla sahaya çıkmama kararı almıştı. Sarı-lacivertlilerin, ezeli rakibinin karşısına, U19 ve U17 takımlarından oluşan bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

İŞTE MAÇLA İLGİLİ SENARYOLAR

Fenerbahçe'nin hafta başından bu yana birçok alternatif üzerinde durduğu, maddi ve sportif açıdan kulübe en az zarar verecek senaryonun uygulanacağı ifade ediliyor.

YÖNETİM KARARIYLA SAHADAN ÇEKİLECEKLER

Kulüp içinde son konuşulan senaryoya göre Fenerbahçe bugün maça başlayacak ve ardından yönetim kararıyla sahadan çekilecek.

Süper Kupa'yla ilgili bomba senaryo! Fenerbahçe U 19 ile maça başlayıp yönetim kararıyla sahadan çekilecek

FENER BUGÜN URFA'DA

Galatasaray kafilesi, dün özel uçakla İstanbul'dan Şanlıurfa'ya gitti. Fenerbahçe kafilesinin ise U19 takımının Elit Lig'de saat 12.00'de Giresunspor ile oynayacağı maçtan sonra Şanlıurfa'ya hareket etmesi ve akşam üzeri kentte olması bekleniyor. Şanlıurfa'ya gitmeyen A takım, Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yapacak. Fenerbahçe U19 Takımı Teknik Direktörü Semih Şentürk, A takım sözleşmesi' olmadığı için sahaya çıkamayacak.

GÖLE VEYA KARATEPE

A takım antrenörlerinden Murat Zeki Göle veya Recep Karatepe'nin, sarı- lacivertlilerin başında olması bekleniyor. Fenerbahçe hem güçlü ezeli rakibi önünde skor anlamında zor durumda kalmamak, hem gençleri korumak, hem de ceza almamak için karşılaşmaya 9 oyuncu ile başlama formülü üzerinde duruyor. İlerleyen dakikalarda 3 oyuncu da çıkarılacak ve maç tatil edilecek. Hükmen kazanan Galatasaray kupayı kazanırken Fener de ceza almayacak.

KUPA TÖRENİ YOK

Maç büyük bir olasılıkla yarım kalacağı için kupa töreni de olmayacak. Karşılaşma ile ilgili nihai kararı, TFF yönetimi verecek. Maçın tescil edilmesinin ardından Galatasaray'a kupasının evindeki bir lig maçından önce verilmesi bekleniyor.

Süper Kupa\'yla ilgili bomba senaryo! Fenerbahçe U 19 ile maça başlayıp yönetim kararıyla sahadan çekilecek

Son Dakika Spor Süper Kupa'yla ilgili bomba senaryo! Fenerbahçe U 19 ile maça başlayıp yönetim kararıyla sahadan çekilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • Aykut Keskiner: Bu ülkede bir spor kulübü ben şöyle yapacağım böyle edeceğim diyerek önceden bütün yönetime ayar veriyorsa en yüksek cezayıda almalı! Kural öyle diye kafasına geleni kural dışı yaparsa cezasınıda fazlasıyla çekmeli! 225 93 Yanıtla
    yakup suri : Ne zaman ayar verebilmiş bro bi anlat hele... madem ayar verebiliyosa neden bu yaşananlar var onuda açıkla... Fenerbahçe ne istedide kabul edildi... doğru söylüyor kardeşim yabancı hakem istiyoruz ne var bunda 80 99
  • Bulent Yucel: Ali koç oyuncağı gibi oynuyor fenerbahçe taraftarı ile yazık.. 208 82 Yanıtla
    Ercan Karatas: Yoo Hiç kusura bakma kardeş 3 gün sonra Avrupa maçımız var kupa sizin olsun biz istemiyoruz 98 99 Mustafa: Bos ver Ercan Kardes, bunlara laf anlatmak, deveve hendek atlatmaktan daha zor. Uefa dan elenince Feneri cekememezlikleri basladi.Onun icin ne halt edeceklerini bilmiyorlar. 54 48 Ömer Çelik: Önce topluyor elemanları kongre ayağına. Sonra ne düşme muhabbeti var ne çekilme. Başarısızlığına kılıf uydurma çabası… 36 27 güngör SAĞ: ercan karataş gardaş o kadar köyferans ligini düşünüyorsa federasyonun karabük maçını erteleyelim yazısını kabul etmedi sencede tezat değilmi bu maçtan sonra 4 gün var hemde iki maç arası değil ya sizi ali koç kandırıyo oyuna getiriyo inanmayın 6 5
  • necmettin durmaz: tam iki mikser koç ve dündar sanki FB babalarının malı 144 53 Yanıtla
    Mevlut Turmus: Aynen bizim malimiz batti mi !!!???? Biz böyle adam ederiz ipe dizeriz 41 63 güngör SAĞ: MEELLÜT biz sizi ipe dize dize kala kaldı u19 onuda düzecektik ama sahadan çekileceklermiş 3 5
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement