Taraftar Galatasaray'ın maç kadrosunu beğenmedi - Son Dakika
Spor

Taraftar Galatasaray'ın maç kadrosunu beğenmedi

Galatasaray'ın Altay maçı kamp kadrosu belli oldu. Geçen hafta, "Takımı gençleştireceğim" diyen Torrent, altyapıdan hiçbir futbolcuyu kadroya almadı. Bunun dışında Taylan, Barış Alper, Morutan gibi isimlerin de kadro dışı kalması dikkat çekti.

23.04.2022 14:27  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray yarın İzmir ekibi Altay'a konuk olacak. Mücadele saat 20.30'da başlayacak.

KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Domenec Torrent'in oluşturduğu kadroda şu isimler var: Muslera, Omar, Alpaslan, Aanholt, Kerem, Babel, Mohamed, İsmail Çipe, Pulgar, Gomis, Ömer Bayram, Berkan, Nelsson, Pena, Cicaldau, Marcao, Emre Kılınç, Arda Turan, Halil Dervişoğlu, Sacha Boey, Semih Kaha.

Söylem ve eylem uyuşmadı! Galatasaray'ın maç kadrosu taraftarları çıldırttı

GENÇ YOK

Torrent'in açıkladığı kamp kadrosunda altyapıdan hiçbir futbolcu yer almadı. Öte yandan takımın istikrarlı futbolcusu Taylan da kadroda yok. Sezon başında toplamda 8 milyon euro maliyetle transfer edilen Morutan ve Barış Alper de kadroda yer bulamadı.

Söylem ve eylem uyuşmadı! Galatasaray'ın maç kadrosu taraftarları çıldırttı

TEPKİ YAĞDI

Taraftarlar Torrent'in tercihleriyle çılgına döndü. Ünlü yorumcu Uğur Karakullukçu da sosyal medyadan, "Hamza Akman falan beklerken az daha zorlasalar Ayhan Akman'ı alacaklarmış kamp kadrosuna. Düşünsene, oğlunu izlemeye geliyorsun ama takım arkadaşların sahada" tepkisini gösterdi.

Taraftar Galatasaray\'ın maç kadrosunu beğenmedi

Son Dakika Spor Taraftar Galatasaray'ın maç kadrosunu beğenmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Alper006 : Küme mi düşüyoruz hayır, şampiyonluğa mi oynuyoruz hayır, ilk dört icindemiyiz hayır o zaman kalan maclarda gençlere neden şans verilip durumları görülmez hadi bu ad yabancı bilmiyor diyelim yönetim ne iş yapıyor. 1 0 Yanıtla
  • Alper006 : Bu adam gider ayak ne yapmaya çalışıyor acaba başkanın olaya el atıp geriye kalan maclarda gençlere öncelik verdirmesi oynattirmasi ve A takıma girebilecek futbolcuların belirlenmesi gelecek için daha olmazmi. Görünen o ki kimsenin umrunda değil şu an ve bundan sonraki maçlar. 1 0 Yanıtla
  • osman kara: ömer bayram nedir la 0 0 Yanıtla

Advertisement