Tarsus İdmanyurdu Multescu'yla Anlaştı - Son Dakika
Spor

Tarsus İdmanyurdu Multescu'yla Anlaştı

Tarsus İdmanyurdu Multescu\'yla Anlaştı

Üçüncü Lig takımı Tarsus İdmanyurdu, teknik direktörlüğe Romen Gigi Mutlescu'yu, genel koordinatörlüğe ise Yüksel Yeşilova'yı getirdi.

24.06.2011 16:55

Burhanettin Kocamaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, "Genel koordinatörlüğe Yüksel Yeşilova'yı, teknik direktörlüğe Multescu'şyu, yardımcı antrenörlüğe Okan Kopan'ı, alt yapı koordinatörlüğüne Romen Dorel Chiriac'ı getirdik. Sistemli çalışarak 3 yıl sonra Bank Asya 1'inci Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz" dedi.

Türkiye'de daha önce Samsunspor başta olmak üzere Kayserispor, Adanaspor ve Ankaragücü'nü çalıştırdığını, Türk vatandaşlığına geçtiğini ifade eden Multescu ise şunları söyledi:

"Bana bu teklif geldiğinde parayı sormadan hedef ve projeleri sordum. İstediğim cevabı aldıktan sonra, hedefleri olan bir takım oluşturma çabasına ortak oldum. Tarsus'taki futbol sevgisi ve potansiyeli ile başarıya ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. "

Multescu, daha sornra Tarsus Belediye Başkanı ve Tarsus İdmanyurdu Onursal Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın da katıldığı törende sözleşmeyi imzalandı.

4 TRANSFER YAPILDI

Başkan İsmail Akdağcık, Siirtspor'dan İbrahim Giray, Bursa Nilüfer Belediyespor'dan Tarık Bukay, Almanya'da 2'nci Lig'den Barış Ataş ve İsveç 3'üncü Ligi'nden Soner Uğurlu'yu da renklerine bağladıklarını sözlerine ekledi. - Mersin/ Tarsus

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Tarsus İdmanyurdu Multescu'yla Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement