Trabzon taraftarı Sörloth'u zıvanadan çıkardı: Hayatımı çok stresli hala getirdiniz! - Son Dakika
Spor

Trabzon taraftarı Sörloth'u zıvanadan çıkardı: Hayatımı çok stresli hala getirdiniz!

Trabzonspor'un takımına dahil etmek için yoğun çaba sarf ettiği Alexander Sörloth, Türkiye'ye dönme düşüncesinin olmadığını çok sert sözlerle ifade etti. Sosyal medya hesapları üzerinden kendisine sürekli mesaj gönderen ve telefon numarası da bulunan Norveçli golcü, bu duruma tepki gösterdi. Sörtloth, "Sevginizi takdir ediyorum ama lütfen aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı çok stresli hale getirdiniz. Yeter artık" ifadelerini kullandı.

03.06.2021 10:11  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alexander Sörloth, Trabzonspor'un kendisine gösterdiği yoğun ilgiden rahatsız. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Leipzig'le kiralama için görüştüğü Norveçli forvet, Türkiye'ye kesinlikle dönmek istemiyor. Bordo-Mavili taraftarlar da yetenekli forvetin sosyal medya hesaplarını adeta ablukaya kaldı. Kız arkadaşı ve kendisinin paylaşımlarına milyona yakın yorumlar bırakıldı. Sörloth da bu isteklerden bunaldığını ifade etti.

"STRESE GİRDİM"

Sörloth Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Merhaba Trabzonspor taraftarları. Sevginiz ve desteğiniz için minnettarım ama lütfen beni aramayı ve bana mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı çok stresli bir hale getiriyor. Yeter artık" dedi.

Sörloth, Trabzon taraftarına isyan etti: Aramayın ve yazmayın yeter artık, hayatımı strese soktunuz

"TELEFON NUMARAMI DEĞİŞTİRDİM"

Norveç'te yayın yapan TV 2'ye konuşan Sörloth, "Gelen mesajlardan dolayı telefon numaramı değiştirdim. Instagram bildirimlerini kapattım. Telefon numaramı ele geçirdiler" ifadelerini kullanmıştı.

Trabzon taraftarı Sörloth\'u zıvanadan çıkardı: Hayatımı çok stresli hala getirdiniz!

Son Dakika Spor Trabzon taraftarı Sörloth'u zıvanadan çıkardı: Hayatımı çok stresli hala getirdiniz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement