Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rıza Çalımbay'ı Gönderecek - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rıza Çalımbay'ı Gönderecek

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sezon sonunda Rıza Çalımbay ile yolları ayırarak takımın başına Tolunay Kafkas'ı getirmek istiyor.

10.04.2018 10:55  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Ağaoğlu'nun aklındaki teknik direktör belli oldu. Bordo mavililerin yeni başkanı sezon sonunda Rıza Çalımbay ile yollarını ayırıp, yerine tanıdık bir ismi getirmeyi planlıyor.

Çiçeği burnunda başkan, Trabzonspor'un başına Tolunay Kafkas'ı getirmek istiyor. Bordo-Mavililer'de 2. Tolunay Kafkas dönemi için geri sayım başladı.

ÇALIMBAY'A TEŞEKKÜR EDİLECEK

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, sezon sonunda teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıracak. Danışman Özkan Sümer'in görüşünü alan Ağaoğlu'nun, Karadeniz ekibinin başına Tolunay Kafkas'ı getirmesi bekleniyor. Halen Türkiye Futbol Federasyonu'nda "Alt Yapı Direktörü" olarak görev yapan Kafkas ile önümüzdeki günlerde görüşüleceği öğrenildi. Bordo-Mavili kulübün efsane isimleri arasında yer alan Kafkas'ın teklife sıcak baktığı aktarıldı.

BAŞKAN, TOLUNAY KAFKAS'LA YENİ SÜRECİ BAŞLATACAK

Güneş'in haberine göre; göreve gelirken, "Trabzonspor özüne dönecek. 6 şampiyonlukla İstanbul'u titrettiği o günlerde hep kendi öz gücüyle hareket etmişti" şeklinde bir söylem geliştiren çiçeği burnunda başkan Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor, Trabzonsporlularındır" felsefesiyle hareket edecek. Bu doğrultuda ilk iş hoca değişikliğine gitmeye karar veren Fırtına, Tolunay Hoca ile yeni süreci başlatmak istiyor. Öte yandan yeni süreçte şampiyonluk beklentisi düşük ama yine da yarışmacı bir takım oluşturulacak.

HACIOSMANOĞLU KOVMUŞTU

Kafkas bilindiği gibi Sadri Şener'in başkanlığı döneminde 29 Ocak 2013'de teknik direktörlüğe getirilmiş. Ancak İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeni başkan seçilmesinin ardından 3 Haziran 2013'de bu görevinden istifa etmişti. Kafkas, Trabzonspor'un yanı sıra Kayserispor, Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor ve Akhisar'da teknik direktör olarak görev yapmıştı. 50 yaşındaki çalıştırıcı 18 Mart 2017'de Akhisar'dan ayrılarak milli göreve soyunmuştu.


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rıza Çalımbay'ı Gönderecek
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rıza Çalımbay\'ı Gönderecek
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rıza Çalımbay'ı Gönderecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • SİVASLI: rıza hocam boşver zaten fetö takımı bırak beter olsunlar 6 4 Yanıtla
  • Trkey: Tolunay kAfkas'ın once guzel bir klinige yatirilip tedavi sureci baslatilmali...Bu ulke psokolojisini bozmus.. 8 1 Yanıtla
  • Giresunlu: Rıza gibi hoca bırakılırmı... 8 1 Yanıtla
  • vay: bu demek oluyorki trabzonspor şampiyon olamaz.. 6 2 Yanıtla
  • Rizeli: Hami orhan da gelmeli ve dobi hasan 2 2 Yanıtla
  • cem: rıza hoca başarılı birisi ama çalışacağı takımı bilmiyor Antalya yı bırakmasa ne iyi olurdu. 2 1 Yanıtla
  • EFSANE: VAH VAH VAH BAŞLAMADAN JÜBİLE BUNA DENİR 2 1 Yanıtla
  • bjk1903: O zaman bu baskandan bi halt olmaz yazik trabzon camiasina 3 0 Yanıtla
  • BJK NECO: KARDEŞİM BEN BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK SÖYLÜYORUM RIZA ÇALIMBAY TÜRKİYENİN DEĞERLERİNDEN ERSUN YANALI GÖRDÜNÜZBAŞKAN DİKKATLİ OL HOCAYLA DEĞİL ÖDEMELERE BAK GERİSİNİ RIZA HOCA HALLEDER. 2 1 Yanıtla
  • ++++++++: tolunay ile ilk 10 garanti 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement