"Trabzonspor İstanbul'a Açılmalı" - Son Dakika
Spor

"Trabzonspor İstanbul'a Açılmalı"

"Trabzonspor İstanbul\'a Açılmalı"

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongrede aday olan Muharrem Usta, Trabzonspor'un İstanbul'da sahip olduğu fırsatları iyi kullanması gerektiğini söyledi.

17.11.2013 12:35

Trabzonspor'da başkanlık yarışını İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybeden Muharrem Usta, başta bordo-mavili kulüp olmak üzere birçok konuda açıklamalar yaptı.

Sabah gazetesinden Serkan Ünlü'ye konuşan Usta'nın röportajından öne çıkan bölümler şu şekilde...

"İstanbul'da kimi zaman kamp yapabileceğimiz tesisler olmalı. Burada Avrupa'nın devleriyle hazırlık maçları yapabilmeliyiz. İstanbul'da devasa bir gayrimenkul projesini hayata geçirebilmeliyiz. Bunları söyleyince 'Trabzonspor'u İstanbul'a taşıyacak' diye yorum yapılıyor. Asla, Trabzonspor'u kimse Trabzon'dan taşıyamaz."

"Bugün Türk futbolunun, taraftarın, yöneticilerin kimyası bozulmuş. Futbol Federasyonu hiçbir şey olmamış gibi davranmak zorunda kalıyor, UEFA kararlarını görmezden geliyor. Sorun içinden çıkılmaz hal almış. Bence herkes UEFA'dan yeni bir şeyler bekliyor. Bugünkü sorunu da yine UEFA noktalayacaktır."

"Trabzonspor delegesi, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu uzun zamandır tanıyordu. Üslubunu, tavırlarını bilerek bu göreve getirdiler. Bu yüzden ben, onun tarzını eleştiremem. Kupa için mücadele edeceğinin sözünü verdi, şimdi de gereklerini yerine getirmeye çalışıyor. Bu yüzden ben değil o seçildi. Belki de Türk futbolunun geçtiği bu dönemde İbrahim Bey'in seçilmesi iyi oldu."

Röportajın tamamı için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Trabzonspor İstanbul'a Açılmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement