Ukrayna maçından önce İngiltere'de rakip teknik adam Shevchenko ve eşinin çıplak fotoğrafları paylaşıldı - Son Dakika
Spor

Ukrayna maçından önce İngiltere'de rakip teknik adam Shevchenko ve eşinin çıplak fotoğrafları paylaşıldı

Yarın EURO 2020 çeyrek final mücadelesinde Ukrayna ve İngiltere mücadele edecek. İngiliz basını kritik maçtan önce bir dönem Chelsea'de forma giyen Ukrayna teknik direktörü Andriy Shevchenko'nun eşiyle yıllar önce verdiği çıplak kareleri manşetlere taşıdı. Bu görüntülerin maksatlı olarak gündeme getirildiğine dair değerlendirmeler yapıldı.

02.07.2021 17:04  Güncelleme: 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son 16 turunda İsveç'i uzatmalar sonucu 2-1 mağlup eden ve çeyrek finale yükselen Ukrayna'nın başında ilk turnuvasına çıkan Shevchenko, ülkesinin milli takımını Avrupa Şampiyonası'nda ilk kez çeyrek finale çıkaran teknik adam olarak tarihe geçti.

EURO 2020'de tarihi bir performans sergileyen Ukrayna'nın teknik direktörü Andriy Shevchenko, çeyrek finaldeki İngiltere eşleşmesi öncesinde İngiliz basınının manşetlerini süslemesi tepki çekti.

İngiliz The Sun gazetesi, Shevchenko ile o dönemki sevgilisi, şimdiki eşi ABD'li model Kristen Pazik ile GQ dergisine verdikleri pozları manşetine ve sayfalarına taşıdı. Ukrayna ile İngiltere arasında oynanacak tarihi maç öncesi eski görüntülerin gündeme sunulmasında art niyet olduğuna dair yorumlar yapıldı.

DERGİ SATIŞ REKORU KIRMIŞTI

2003'te Milan forması giyen Shevchenko ile Kristen Pazik'in fotoğrafıyla satışa çıkan dergi, GQ İtalya'nın en çok satan sayısı olarak tarihe geçti.

Ukrayna maçı öncesi İngiltere'de rakip hoca Shevchenko ve eşinin çıplak fotoğrafları paylaşıldı

MİLANO MODA HAFTASINDA TANIŞTILAR

2000'lerin başında Milan'da fırtına gibi esen Shevchenko, Kristen Pazik ile 2001 yılında Mliano'Da düzenlenen bir moda etkinliğinde tanıştı.

Ukrayna maçı öncesi İngiltere'de rakip hoca Shevchenko ve eşinin çıplak fotoğrafları paylaşıldı

ÇEKİMDEN 1 YIL SONRA EVLENDİLER

O dönem dünyanın en dikkat çeken çiftlerinden olan Shevchenko - Pazik ikilisi, GQ İtalya manşetlerini süsleyen fotoğraf çekiminden 1 yıl sonra Washington'da hayatlarını birleştirdi. ABD'li olan 4 yaşındaki Kristen Pazik, ünlü beyzbol oyuncusu Mike Pazik'in kızı olarak da tanınıyordu.

Ukrayna maçı öncesi İngiltere'de rakip hoca Shevchenko ve eşinin çıplak fotoğrafları paylaşıldı

CHELSEA'DE BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Milan'da sergilediği performansla o dönem dünyanın en iyi forvetleri arasında gösterilen Shevchenko, İtalyan devinde çıktığı 322 maçta 175 gol atıp 45 asist yapmıştı. 2004 yılında Ballon d'Or kazanan Ukraynalı efsane, 2006 yılında 43 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye transfer oldu. Shevchenkop, Maviler'de beklenen performansı segileyemedi çıktığı 77 maçta yalnızca 22 gol atıp 11 asist yaptı. 2008'de Milan'a kiralanan Sheva, 2009 yılında Dinamo Kiev'e transfer oldu. Ülkesinin büyük kulübünde 3 yıl forma giyen Shevchenko, 2012'de futbolu bıraktı.

Ukrayna maçı öncesi İngiltere'de rakip hoca Shevchenko ve eşinin çıplak fotoğrafları paylaşıldı
Ukrayna maçından önce İngiltere\'de rakip teknik adam Shevchenko ve eşinin çıplak fotoğrafları paylaşıldı

Son Dakika Spor Ukrayna maçından önce İngiltere'de rakip teknik adam Shevchenko ve eşinin çıplak fotoğrafları paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Kublay: İyide adamlara silah zoruyla mi cektirmisler resimleri bence sevcenko ve eşi rahatsız değildir millete ne oluyor 217 24 Yanıtla
  • Ömer Keser: İşte medeniyetler ülkesi Batı'nın gerçek yüzü 56 41 Yanıtla
  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    17:43 Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti
    17:26 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Heyeti, Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.


Advertisement