Ünlü Sporcuların Forma ve Topları Avrupa Şampiyonları İçin Satılacak - Son Dakika
Spor

Ünlü Sporcuların Forma ve Topları Avrupa Şampiyonları İçin Satılacak

Ünlü Sporcuların Forma ve Topları Avrupa Şampiyonları İçin Satılacak

Gaziantep’te düzenlenen alışveriş şenliği kapsamında kurulan özel stantlarda ünlü sporcuların forma, top, eldiven ve kramponları satışa çıkarıldı.

07.11.2017 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te düzenlenen alışveriş şenliği kapsamında kurulan özel stantlarda ünlü sporcuların forma, top, eldiven ve kramponları satışa çıkarıldı. İki gün sürecek olan şenlikte elde edilecek gelir ise Ampute Milli Futbol Takımı'na bağışlanacak.

Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür Sanat Merkezi'nde Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP) tarafından Alışveriş Şenliği düzenlendi. İki gün sürecek şenlikte kurulacak olan özel stantlarda ünlü futbolcu ve basketbolcuların forma, top, eldiven ve kramponları satışa sunulacak. Özel stantta Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Basketbol eski Milli Takım oyuncusu ve menajeri Kerem Tunçeri ile Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın imzalı formaları, Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın eldivenleri, Galatasaray'dan Selçuk İnan ve Gomis'in tüm takım imzalı formaları ve topları, Fenerbahçe'den Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Mathieu Valbuena, Robin Van Persie'nin tüm takım imzalı formaları ve topları, Beşiktaş Kulübü'nün tüm takım imzalı formaları satışa sunulacak. Elde edilecek gelirler ise Ampute Milli Futbol Takımı'na bağışlanacak.

Şenliğin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'nin başarılı iş kadınlarının İstanbul markalarıyla marka şehir Gaziantep'e geldiğini belirterek, "'Gaziantep'e gelme zamanı' sloganıyla çok özel bir kampanyamız var. Neden Gaziantep'e geleceksiniz? Çünkü bir kültür ve sanat merkezi olan Gaziantep'e geleceksiniz, bir lezzet başkenti olan Gaziantep'e geleceksiniz. Ailesiyle Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güzel Hayvanat Bahçesini görmek için Gaziantep'e geleceksiniz. Bu güzel mozaiği içerisinde BİKAP'ın şehrimizde olması, İstanbul'un gözde markalarıyla burada olması önemli" dedi.

Hedef, şenliği uluslararası boyuta getirdi

Şahin, kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla düzenlenen şenlikte yer almaktan gurur duyduğunu belirterek, "Şenliğin, yerli markasıyla Gaziantep'i Gaziantep yapan markalarla birlikte olması başka bir güzelliği, derinliği ve zarafeti getiriyor. Bu şenliğin bu yıl birincisini düzenledik, inşallah ikincisini, üçüncüsünü düzenler, şenliğimizi uluslararası bir boyuta getiririz. 'Yerelden evrensele, gelenekten geleceğe' bakış açısıyla hepimizin söyleyecek çok şeyi var. Kadınların bakışı, duygusal zekası, tasarım kabiliyeti ve halkla iletişim boyutuyla sosyal hayatta kadınlar çok iddialı. Biz onların bu iddiasına karşı, 'gelin birlikte tüm dünyaya bir ses verelim, Gaziantep'ten ve Gaziantep'in bu özgün mimarisi içerisinden özgün tasarımlarla bir fark yaratalım ve bu şenliği büyüterek devam ettirelim' diyoruz. Şenlikte ayıca sosyal sorumluluk projeleri sunuluyor, organ bağışından tutun da Ampute Milli Takımı'yla ilgili sosyal destekler var. Hepsi birleştiği zaman, burada insana dokunan herkesin kendi yaşamında arayıp ta bulmak istediği her şeyi sunan bir bakış açısı var. Kadınların özgün tasarımı, girişimciliği, cesareti, feraseti ve vizyonu Gaziantep'in zenginliğine zenginlik katacak" diye konuştu.

Konuşmasının ardından BİKAP Alışveriş Şenliği'nin kurdelesini kesen Başkan Şahin, stantları tek tek gezdi. Ayrıca 3 başarılı iş kadını Bilge Kuru Eren, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş'ın koordinatörlüğündeki şenlik alışveriş ile sosyal sorumluluğu bir araya getirecek. Kermesin de düzenleneceği şenlikte, Özlem Yıldız, Aslı Şen, Pınar Altuğ Atacan, Ayşe Tolga, Fulya Gündoğdu, Sinem Güven, Emel yıldırım ve Melda Aksu gibi isimler de markalarıyla alışveriş şenliğinde olacak.

Şenlikte, Gaziantep Rotary Kulüp tarafından organ bağışı standı kurulacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünlü Sporcuların Forma ve Topları Avrupa Şampiyonları İçin Satılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır
    21:44 Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır

    Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Niners Chemnitz ekibiyle yapacağı FIBA Erkekler Avrupa Kupası finalinin ilk maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Dejan Radonjic, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayarak, takımın oyun planına sadık kalarak mücadele edeceğini belirtti. Takım kaptanı Muhammed Baygül ise rakibin tempolu ve agresif bir takım olduğunu söyleyerek, avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini ifade etti.

  • Doruk Erolçevik Dünya Gençler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    21:43 Doruk Erolçevik Dünya Gençler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Türkiye Eskrim Federasyonu'nun açıklamasına göre, Doruk Erolçevik yıldız erkekler epe kategorisinde düzenlenen şampiyonada altın madalya kazandı. Doruk, çeyrek finale yükselmek için Büyük Britanyalı, Suudi Arabistanlı ve Kanadalı rakiplerini yenerek finale çıktı. Finalde Mısırlı rakibini 15-13 yenerek dünya şampiyonu oldu. Doruk Erolçevik, Türk eskrim tarihinde erkekler epede dünya şampiyonalarındaki ilk derecesini elde etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını istiyor
    21:42 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını istiyor

    Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtirken, kulüplerin ortak düşüncesinin yeni bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarının yapılmasının daha iyi olacağını aktardı. Ali Koç ayrıca, TFF yöneticilerinin kulüpleri arayarak destek konuşmaları yapmalarını yadırgadıklarını belirtti ve mevcut başkanın aday olmayacağı yönünde genel bir kanı olduğunu ifade etti.

  • Berkay Candan: Kupayı kaldırmak istiyoruz
    21:39 Berkay Candan: Kupayı kaldırmak istiyoruz

    Bahçeşehir Koleji oyuncusu Berkay Candan, Chemnitz maçı öncesinde yaptığı açıklamada, iyi bir sonuç alarak avantajı yakalayıp kupayı kaldırmak istediklerini söyledi. FIBA Europe Cup final ilk maçında Bahçeşehir Koleji, Alman takımı Chemnitz ile deplasmanda mücadele edecek.

  • Muhammed Baygül: İnşallah avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz
    21:38 Muhammed Baygül: İnşallah avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz

    Bahçeşehir Koleji'nin başarılı oyuncusu Muhammed Baygül, Chemnitz'in sert ve tempolu bir takım olduğunu belirterek, FIBA Europe Cup final ilk maçında avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini söyledi.

  • Bahçeşehir Koleji, Chemnitz maçına hazır
    21:34 Bahçeşehir Koleji, Chemnitz maçına hazır

    FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Bahçeşehir Koleji, yarın deplasmanda Alman temsilcisi Chemnitz'e konuk olacak. Kırmızı-lacivertliler, maçın hazırlıklarını tamamlayarak antrenmanlarını salonda gerçekleştirdi.

  • Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz
    21:32 Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz

    Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, Alman temsilcisi Chemnitz ile oynayacakları maçta sert bir oyun beklediklerini ifade ederek, 'Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz' dedi. Radonjic, rakiplerinin Bundesliga'da güzel mücadele ettiğini ve maça hazır olmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, sert bir oyun beklediklerini ve mücadelelerini arttırmaları gerektiğini vurguladı.


Advertisement