Zirve İçin Çok Kritik
bir Randevu... - Son Dakika
Spor

Zirve İçin Çok Kritik
bir Randevu...

Zirve İçin Çok Kritik <br>bir Randevu...

Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.

29.09.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Meral'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Taner Gizlenci...

Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN

TEKNİK DİREKTÖR BELİRSİZLİĞİ

Sivasspor yenilgisinin ardından sürpriz bir şekilde teknik direktör Metin Diyadin'le yollarını ayıran Kasımpaşa'nın Fenerbahçe ile oynayacağı maça takımın başında yardımcı antrenör Fuat Kılıç olacak.

Lige iddialı bir kadroyla giren ve üst basamaklara tutunan Kasımpaşa'da Adem Büyük yaptığı açıklamada, "Sivasspor yenilgisinin ardından Fenerbahçe maçını kazanıp, çıkışımızı sürdürmek ve seriye kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" dedi.

VOLKAN VE SERDAR...

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda kendi sahasında Fransa temsilcisi Olympique Marsilya ile son dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldıktan sonra, Süper Lig'de de Kadıköy'de Trabzonspor'la golsüz eşitliği bozamayan sarı-lacivertliler, Kasımpaşa'yı yenerek moral kazanmak istiyor.

Sakatlıkları geçen Milos Krasic ile Dirk Kuyt, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından şans verilmesi durumunda Kasımpaşa maçında forma giyebilecek. Sakatlıktan kurtulup geçen hafta Trabzonspor karşısında ilk 18'e alınmasına rağmen, Kocaman tarafından hazır olmadığı gerekçesiyle oynatılmayan Egemen Korkmaz ise, antrenöründen forma bekleyecek.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel soğuk algınlığı nedeniyle dün yapılan antrenmanda yer almadı. Sakatlığı bulunan Serdar Kesimal, çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

%%ANKET_2152%%

MUHTEMEL 11'LER

KASIMPAŞA

Isaksson

Yalçın

Sancak

El Yasa

Abdurrahman

Özer

Hakan Özmert

Hüseyin Kala

Djalma

Kalu Uche

FENERBAHÇE

Volkan (Mert)

Hasan Ali

Egemen (Bekir)

Yobo

Gökhan

Mehmet Topal

Meireles

Stoch (Caner)

Kuyt (Mehmet Topuz)

Alex

Sow

SAAT: 19.00

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEM: İlker Meral

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

FENERBAHÇE'DEN 6 GOLLÜ GALİBİYET

Fenerbahçe 2010-11 sezonunda şampiyon olurken sezona kötü başlamıştı. İlk 5 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi alan ve sadece 7 puan alan Fenerbahçe 9.sırada yer almıştı. Fenerbahçe 6.haftada ise Kasımpaşa ile karşılaşmış Ali Sami Yen stadında oynanan maçta Fenerbahçe 6-2 gibi çarpıcı bir sonuç alıp galibiyet serisi başlatmıştı.

18 MAÇIN 14'Ü...

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa takımıyla toplamda oynadığı 18 lig maçında 14 kez kazandı. Fenerbahçe lig maçlarında Kasımpaşa karşısında 2 kez berabere kalırken, 2 maçı ise kaybetti. Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynadığı son 3 maçı da kazanmayı başardı. 2009-10 sezonu 31.haftasında deplasmanda 1-0 kazanan Fenerbahçe, 2010-11 sezonunun 6.haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda 6-2, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ise 2-0 galip gelmişti. Oynanan 18 maçta Fenerbahçe 43 gol atarken kalesinde 14 gol gördü.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Zirve İçin Çok Kritik
bir Randevu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement