Phantomers Fgt Beta İnceleme - Son Dakika
Teknoloji

Phantomers Fgt Beta İnceleme

Phantomers Fgt Beta İnceleme

Phantomers FGT Beta İnceleme Koreli oyun firması Dream Execution tarafından Jindo Engine oyun motoru ile geliştirilen F2P (free to play) MMOFPS oyunu Phantomers, Kindom Online gibi bir çok başarılı oyuna imza atmış NTT game tarafından yayınlanmakta.

30.05.2015 17:01

Phantomers FGT Beta İnceleme

Koreli oyun firması Dream Execution tarafından Jindo Engine oyun motoru ile geliştirilen F2P (free to play) MMOFPS oyunu Phantomers, Kindom Online gibi bir çok başarılı oyuna imza atmış NTT game tarafından yayınlanmakta. Oyunun Türkiye ve Amerika olmak üzere iki farklı serveri mevcut ancak Türkiye serveri için seslendirme gibi çalışmalar oyun henüz betada olduğundan eklenmedi. Bizde oyunun özel FGT beta sürümünü uzun saatler boyunca oynadık ve sizler için elimizden geldiğince yorumlamaya çalıştık.

Phantomers beklide görebileceğiniz en iyi  F2P (ÜCRETSİZ) MMOFPS oyunlarından biri. Oynayışı, grafikleri, karakter ve silah geliştirmeleri hatta oyunun menüsü bile sizi oyuna çekmeye yetiyor. Ancak bu saydığımız unsurları ayrıntılı bir şekilde incelemekte fayda var.

Oyunda iki farklı düşman takım bulunmakta. Maviler ve kırmızılar. Kırmızıların logosuna dikkat ettiğimizde illumunati'yi görebiliriz. Bu oyuna ayrı bir hava katmış gibi.

Phantomers'ın menüsüne baktığımızda gayet sade, geliştirilmiş ve kaliteli bir oyunun alabileceği tasarım mevcut. Ulaşabileceğiniz yere menü üzerinden şipşak gidebilir, bazı f2p fps'ler deki gibi oradan oraya giderek kaybolmazsınız.

Şimdi ise oyunun grafiklerine bakalım. Oyunun motoru olan Jindo Engine War Rock oyununda da kullanıldı. Bazı söylentilere göre Phantomers, War Rock 2'de geliştirilmeye başlandı.  Jindo Engine biraz daha geliştirilerek eskisinden daha iyi bir hal aldı ve bunu Phantomers'a yansıttı. Phantomers'ın sıkıcı veya göz yorucu grafiği yok. Gayet başarılı ve bir oyuncuya sunulabilir seviyede.  Efektlere bakacak olursak ta o kadar kötü olmasa da biraz daha geliştirilmeli desem yeridir. Ancak dediğimiz gibi bu bir F2P MMOFPS oyunu.

Sistem gereksinimleri için 4. Sayfaya göz atın veya direkulaşın.

Benim en hoşuma giden yanı ise Phantomers'ın oynayışı. Gerçekten güzel bir oynayış biçimine sahip Phantomers, sizi hiç yormuyor. Gayet basit ancak profesyonel taktikler isteyen bir oynayışa sahip diyebilirim. Bunun yanında oyunculara özel olarak sunulan ve her karaktere ayrı verilen droid, Emp bombası ve taret gibi ek silahlar mevcut. Bunları almak için oyunda belli bir zaman geçmesi gerek. Zamanı kısaltmak için ise güzel kombolar yapmanız gerek. Eğer ölürseniz bu zaman geriye atacaktır.

Karakter özellikleri için ikinci sayfaya göz atabilirsiniz. Dilerseniz!

Phantomers-3

Phantomers'in Oynayış Videosu

Oyunun haritalarına girdiğim zaman hiç sıkılmadan rahatlıkla oynayabiliyorum. Şimdilik 12 Farklı harita oyunculara sunulmuş durumda.  Son zamanlarda da bir çok Online FPS oyunlarda gördüğümüz HANGAR haritası Phantomers'ta da mevcut ve iyi bir dizayn kullanılarak hazırlanmış. Oyunun bazı haritalarda belli zamanlarda aktifleşen tuzaklar var. Bunlara mutlaka dikkat edelim. Ayrıca oyunun neredeyse bir çok haritasında üçgen (İllumemati) logoları mevcut. Bu logolara ateş ettiğinizde sizi olağan tuzakları hemencecik pasif hale getiriyor.

Oyun modları ise gerçekten eğlenceli. 5 Farklı oyun moduna sahip Phantomers, birbirinden canlı ve eğlenceli modları ile canınızı hiç sıkmayacak !

Phantomers'in haritalarına ve oyun modlarına bakmak için 3. Sayfaya göz atın veya

Phantomers'un en güzel yanlarından biri ise silah geliştirme. Silahınızı belli orantılarla kazandığınız oyun parası karşılığında güçlendiriyorsunuz. Bu da size oyunda ekstradan güç sağlayacaktır. Bunun yanında ekstra güç paketleri mevcut. Bu paketlerin her biri sizi oyun içinde esktra'dan güçlendiriyor veya farklı özellikler ekleyebiliyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Phantomers Fgt Beta İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement