Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9 - Son Dakika
Teknoloji

Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9

Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9

Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9 ile yeni bir Steam indirimleri listesiyle karşınızdayız! Bugün yine çeşitli indirimler ve sizler için seçtiğimiz yapımlarla birlikte her türden oyunlara listemizde yer vermeye çalıştık. Çalıştık diyorum çünkü, maalesef ki yine çok az oyunun listemize girebildiği ve oldukça boş geçen bir indirim günüyle karşı karşıyayız. Ben dilerseniz sözü daha fazla uzatmayayım ve listemize geçelim. Project CARS – 22,50 TL Piyasaya sürülmeden evvel yıllarca ertelenen ve sürüldükten sonra da kısa bir sürede adı unutulan Project CARS da Steam Yaz İndirimleri dahilinde %50'lik bir indirim yaşadı.

02.07.2016 13:16

Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9 ile yeni bir Steam indirimleri listesiyle karşınızdayız!

Bugün yine çeşitli indirimler ve sizler için seçtiğimiz yapımlarla birlikte her türden oyunlara listemizde yer vermeye çalıştık. Çalıştık diyorum çünkü, maalesef ki yine çok az oyunun listemize girebildiği ve oldukça boş geçen bir indirim günüyle karşı karşıyayız.

Ben dilerseniz sözü daha fazla uzatmayayım ve listemize geçelim.

project-cars-1 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9

Project CARS – 22,50 TL

Piyasaya sürülmeden evvel yıllarca ertelenen ve sürüldükten sonra da kısa bir sürede adı unutulan Project CARS da Steam Yaz İndirimleri dahilinde %50'lik bir indirim yaşadı. Aslında problemleri olsa da oldukça başarılı olan yapım, özellikle daha sonradan gelen güncellemelerle birlikte çok daha başarılı bir hale geldi. Zaten fiyatı oldukça düşen yapımın, indirimler sonrasındaki fiyatı ise onu kaçırılmaması gereken bir hale getirdi.

2800203-trailer_warhammer_endtimesvermintide_20150205 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9

Warhammer: End Times – Vermintide – 24,50 TL

Özellikle co-op oyunları seven FPS meraklıları için ideal bir fırsat da Warhammer serisinden geldi! Dört oyuncuya kadar co-op oynama özelliği sunan yapım, aynı zamanda uzun soluklu ve aksiyon yüklü bir hikayeyi de sizlere sunuyor. Warhammer: End Times – Vermintide da tam olarak %50'lik fiyat düşüşüyle birlikte Steam Yaz İndirimlerine dahil oldu. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir co-op tecrübesi yaşamak istiyorsanız bu indirimi kesinlikle kaçırmayın.

yhagusxlrmzkfdhrvwux Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9

American Truck Simulator – 47,20 TL

Euro Truck Simulator oyunlarının başarısını artık sanıyorum ki herkes biliyordur. Aynı ekibin kısa bir süre önce piyasaya sürülen American Truck Simulator isimli oyunu ise daha gelişmiş görsellik, daha dolu oyun dünyası ve Amerika haritasıyla sizlere oldukça eğlenceli ve kaliteli bir simülasyon tecrübesi vaad ediyor.

Borderlands-2-XBOX-360 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9

Borderlands Serisi

Tüm Borderlands oyunları şu an için Steam'de %60 ile %80 arası çılgın bir indirime dahil oldu. Aslına bakarsak bu yapımlar zaten sık sık indirime girmekteydi ama yine de indirimin boyutu göz önüne alındığında, kaçırmamanız gereken bir fırsat da ortaya çıkıyor. Aksiyon, FPS ve RPG türlerini co-op özellikleriyle mükemmel bir şekilde harmanlayan Borderlands serisine başlamanın tam zamanı!

img Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9

Van Helsing Serisi

Diablo serisinden sonra Hack & Slash ve RPG oyunlarına bir yenisini dahil etmek istiyorsanız, kesinlikle doğru oyun Van Helsing olacaktır. Çevrimiçi ve co-op özellikleriyle birlikte sizlere muazzam bir oyun deneyimi sunacak olan seri, %33 ile %66 arasında bir indirim ile oldukça uygun bir fiyat aralığına sahip durumda! Yapımın bağımsız yapımcı bir ekip tarafından geliştirilmesine rağmen bu denli yüksek bir kalite sunması ise kesinlikle yapımı çok özel bir hale getiriyor.

1421356866940923539 Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9

Street Fighter Serisi

İşte geldik günün son indirimine… Street Fighter! Aslında bu indirime seri demek ne kadar doğru olacak bilemiyoruz ama şu an için Street Fighter IV %75 gibi büyük bir indirime dahil oldu. Kısa süre önce piyasaya sürülen Street Fighter V ise %33'lük bir indirimle birlikte 79,73 TL'lik bir fiyatla oyuncuların beğenisine sunuldu. Özellikle dövüş oyunu severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir indirim olduğunu düşünüyoruz.

Böylelikle Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9'un da sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yarın daha çok kaliteli yapımın yer alacağını umduğumuz bir indirim günüyle yeniden görüşene kadar, hepinize bol oyunlu günler dilerim.

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Steam Yaz İndirimleri 2016 Gün 9 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement