Su Parkında Akrobatik Hareketler - Son Dakika
Tur - Tatil

Su Parkında Akrobatik Hareketler

Su Parkında Akrobatik Hareketler

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde açılan tek su parkı, hava sıcaklıklarının artmasıyla yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

14.06.2011 11:30

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde açılan tek su parkı, hava sıcaklıklarının artmasıyla yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Çılgın eğlencelere katılan turistler 40 derece güneş altında girdikleri sudan saatlerce çıkmadı. Almanya'dan tatile gelen Türk gençleri ise verdikleri birbirinden ilginç pozlarla dikkat çekti.

Bodrum'da hava sıcaklıklarının artması ile gündüz hem sıcaklardan korunmak hem de eğlenmek isteyen yerli ve yabancı turistler ilçede bulunan tek su parkı Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Dedeman Aquapark'a akın etti. Rus, İngiliz, Hollandalı ve özellikle Almanya'dan gelen gurbetçi turistler su parkında birbirinden ilginç pozlar verdi. Yaklaşık 40 dereceye ulaşan sıcaklıktan korunmak için dakikalarca buz gibi suların altına girip serinlemeye çalışan turistlerin yanısıra bronzlaşmak isteyen turistler de serserpe güneşlendi. Birçok turist ise su kaydıraklarında tatilin tadını çıkardı.

Almanya'nın Essen Kenti'nden eşi Derya Özdemir (23) ve arkadaşları Hakan Doğan (29), eşi Ceyda Doğan (25) ile birlikte bir haftalık tatile gelen Bilgisayar uzmanı 23 yaşındaki Tekin Özdemir su parkı içerisinde yaptığı akrobatik hareketlerle dikkat çekti.

Arkadaşlarıyla birbirinden ilginç pozlar veren Tekin Özdemir "Bodrum'da hava sıcak ama eğlence şahane, bir haftalık tatilin nasıl geçtiğini anlayamadık. Bodrum sunduğu tatil olanakları ile dünyaca ünlü tatil kentleri arasına girmeyi başardı. Burada konuştuğumuz birçok Avrupalı turist böyle bir kentte tatil yapmaktan çok mutlu olduğunu söyledi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Tur - Tatil Su Parkında Akrobatik Hareketler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement