Bayramda İstanbul'da gezilecek 5 yer - Son Dakika
Turizm

Bayramda İstanbul'da gezilecek 5 yer

Bayramda İstanbul\'da gezilecek 5 yer

Doğal aktivite alanları ile olduğu kadar tarihi mekanlarıyla da çok sayıda alternatif sunan İstanbul, Kurban Bayramı'nın tadını doyasıya yaşamanızı sağlıyor.

06.08.2019 10:21  Güncelleme: 14:25

Bayramın tadını İstanbul'da çıkaracak olanlar, özel aktiviteler yaparak şehrin tadını çıkarabilirler. Doğal alanların yanında tarihi mekanları ile çok sayıda seçenek sunan İstanbul'un en ideal 5 noktası bayramı doyasıya yaşamanızı sağlayacak.

BALTALİMANI JAPON BAHÇESİ

Türk ve Japon halklarının kardeşliğini pekiştiren bu özel bahçe, doğanın tadını doyasıya çıkarmayı sağlıyor. Aile gezisi için ideal bir alternatif olan bu lokasyon, size iş hayatının stresini tamamen unutturacak.

Bayramda İstanbul'da gezilecek 5 yer

POLONEZKÖY

Bayram aktivitesi için İstanbul'da tercih edebileceğiniz en ideal yerlerden biri olan Polonezköy'de doğayla kucaklaşacaksınız. Özel dinlenme alanları ve sosyal aktivite alanları ile gün boyu stres atabileceğiniz alanda, yeşilin tüm tonlarını bulabileceksiniz.

Bayramda İstanbul'da gezilecek 5 yer

MİNİATÜRK

Bayram aktivitesi için ailenizle beraber eğitsel bir seçenek arıyorsanız Miniatürk'ü tercih edebilirsiniz. Mini bir Türkiye turu atacağınız Miniatürk'de önemli tarihi ve kültürel değerleri küçük bir turla görmüş olacaksınız. Bu gezi özellikle çocuklarınız için çok öğretici olacak.

Bayramda İstanbul'da gezilecek 5 yer

VİALAND

Çocuklarınızın bayramın tadını çıkarması için özel bir alternatif sunan Vialand, özel oyunlar ve zengin aktivite seçenekleri ile hem sizi hem de çocuklarınızı eğlendirecek. 110.000 metrekarelik alanda çok sayıda aktivite seçeneği sunan eğlence merkezinde, çocuklara yönelik alternatife sahipsiniz.

Bayramda İstanbul'da gezilecek 5 yer

BÜYÜKADA

Metropol şehir İstanbul'u bir doğa şehrine dönüştüren Büyükada, şehir hayatı içinde huzur bulmanızı sağlıyor. Bayram tatili gezisi için özel bir alternatif olan Büyük ada, sakinleştirici bir alternatif arayanlar için özel bir seçenektir.

Bayramda İstanbul'da gezilecek 5 yer

Son Dakika Turizm Bayramda İstanbul'da gezilecek 5 yer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement