Hint asıllı Amerikalı İşadamı Nemrut Dağı'nı tavsiye etti - Son Dakika
Turizm

Hint asıllı Amerikalı İşadamı Nemrut Dağı'nı tavsiye etti

Hint asıllı Amerikalı İşadamı Nemrut Dağı\'nı tavsiye etti

Hint asıllı Amerikalı işadamı Vivek Baisetty, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Nemrut Dağı'nı görmelerini tüm dostlarına tavsiye edeceğini söyledi.

30.09.2023 15:30  Güncelleme: 15:34

Hint asıllı Amerikalı İşadamı Vivek Baisetty, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Nemrut Dağı'nı görmelerini tüm dostlarına tavsiye edeceğini söyledi.

Hint asıllı ABD vatandaşı Vivek Baisetty, 2 bin 206 metre rakımlı Nemrut Dağı'nı ziyaret etti. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Nemrut Dağı'nda hayran kalan Vivek Baisetty, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Nemrut Dağı'na yıllardır gelmek istediğini kaydetti.

Vivek, eşi Srilakshmi ile birlikte kısıtlı zamanı olmasına rağmen geldiğini belirterek; "Hintlilerin önemli kısmı Mezopotamya'yı ve özellikle Türkiye'yi merak ediyor, gelmek istiyor. İki gün sonra ABD'ye döneceğim ve Nemrut'u, Kommagene'yi bütün dostlarıma tavsiye edeceğim. UNESCO Dünya Kültür Mirası, Mezopotamya'nın en yüksek zirvesi, dünyada benzeri olmayan ve hiç savaşmamış bir antik çağ uygarlığı olan Kommagene'yi insanlar gelip ziyaret edecektir. Bu insanlara bundan sonra Hintliler de dahil olacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Hint asıllı Amerikalı İşadamı Nemrut Dağı'nı tavsiye etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement