İstanbul'da Baharda Ailecek Gidilecek Yerler - Son Dakika
Turizm

İstanbul'da Baharda Ailecek Gidilecek Yerler

İstanbul\'da Baharda Ailecek Gidilecek Yerler

İlkbahar geldiğinde güzelliğine güzellik katan İstanbul, ailecek gidilecek yerleri ile özel seçenekler sunuyor.

16.03.2019 14:14

İstanbul'da bahar havalarının tadını ailenizle beraber çıkarmak için eğlence, piknik, tarih ve doğa konseptli seçeneklere sahipsiniz.

BELGRAD ORMANI

Hafızalara metropol şehir olarak kazınan İstanbul, Belgrad Ormanları ile yeşil yüzünü gösteriyor. Yeşil doğası yanında tarihi dokusu da olan Belgrad Ormanı, güzel bir aile gezisi noktasıdır.

İstanbul'da Baharda Ailecek Gidilecek Yerler

BEYKOZ KORUSU

Japon soforası, kırmızı yapraklı karaağaç ve sekoya gibi birbirinden farklı bitki türlerini göreceğiniz Beykoz Korusu, özellikleri çocuklarınız için özel bir deneyim olacak. Havuzlar, köşkler ve kuşhaneler de gezinizi çok daha özel bir konsepte dönüştürecek.

İstanbul'da Baharda Ailecek Gidilecek Yerler


MİNİATÜRK

Türkiye'yi gezecek imkanınız ve zamanınız yok. Türkiye'nin en özel simgelerinin yansıtıldığı Miniatürk'ü gezebilirsiniz. Mevlana Türbesi, Anıtkabir, Pamukkale, Artemis Tapınağı ve daha fazlası Miniatürk'te sizi bekliyor.

İstanbul'da Baharda Ailecek Gidilecek Yerler

BOSTANCI LUNAPARKI

Aile gezisi denince akla ilk gelen seçeneklerden biri lunaparktır. İstanbul'da çocuklarınızla gidebileceğiniz Bostancı Lunaparkı, birbirinden özel eğlenceleri ile unutulmaz anlar yaşamanızı sağlayacak.

İstanbul'da Baharda Ailecek Gidilecek Yerler

FENERBAHÇE PARKI

Boğazın kenarında bahar havası almak ister misiniz? Ailenizle beraber boğazın kenarında güzelce vakit geçirebileceğiniz Fenerbahçe parkı, maviyi ve yeşili bir araya getiriyor.

Son Dakika Turizm İstanbul'da Baharda Ailecek Gidilecek Yerler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement