Prontotour, ünlü oyuncu ve influencer'lara yönelik bir dünya turu programı başlatıyor - Son Dakika
Turizm

Prontotour, ünlü oyuncu ve influencer'lara yönelik bir dünya turu programı başlatıyor

Prontotour, ünlü oyuncu ve influencer\'lara yönelik bir dünya turu programı başlatıyor

Tur şirketi Prontotour, Türkiye'den ünlü oyuncu ve influencer'lara yönelik bir yıl sürecek bir dünya turu programı hazırladığını duyurdu. Ekim ayında başlayacak ve bir yıl sürecek dünya turuna Furkan Palalı, Gizem Karaca, Yıldız Çağrı Atiksoy, Zehra Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler katılacak.

28.09.2023 11:56  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tur şirketi Prontotour, Türkiye'den ünlü oyuncu ve influencer'lara yönelik bir yıl sürecek bir dünya turu programı hazırladığını duyurdu. Ekim ayında başlayacakve bir yıl sürecek dünya turuna Furkan Palalı, Gizem Karaca, Yıldız Çağrı Atiksoy, Zehra Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler katılacak.

Tatilcilerin davranış modellerinden yola çıkarak geliştirdiği yeni konseptle dijital reklam çalışmalarına yön veren tur şirketi Prontotour bir yıl sürecek yeni projesini duyurdu. Proje kapsamında dizi ve film oyuncuları, dijital içerik üreticileri, Pronto'nun Yıldızları ve Pronto'nun Gezginleri şeklinde iki farklı kategoriyi temsil ederek Orta ve Doğu Avrupa ile Balkanlar başta olmak üzere, yurt dışı ve içi seyahat programlarına katılacak. Ekim ayında Avrupa'nın ikonik şehirleriyle başlayacak program, Mısır, Ürdün, Fas, Tunus, Hindistan, Uzakdoğu, Asya ve Türkiye çıkışlı kruvaziyer gemi seyahatleriyle devam edecek. 'Pronto'nun Yıldızları' olan ünlü Türk oyuncular arasında Ali Yağcı, Baran Bölükbaşı, Didem Balçın, Damlasu İkizoğlu, Ezgi Şenler, Emin Günenç, Furkan Palalı, Gizem Karaca, Gizem Güneş, Gizem Katmer, Mehmet Aykaç, Naz Çağla Irmak, Pelin Uluksar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Zehra Yılmaz gibi isimler olacak.

"EN YENİLİKÇİ TATİL TRENDLERİNİ BELİRLİYORUZ"

Pronto'nun Gezginleri arasında Damla Can, Anıl Berk Baki, Uğurtan Dora'nın da bulunduğunu söyleyen Prontotour Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, "Türkiye'nin en yenilikçi seyahat trendlerini belirleyen öncü tur operatörü olarak, bu programla birlikte dünyada ayak basılmayan yer bırakmayacağız. İlklere imza atarak keşfedilmemiş rotalarda paket programlar oluştururken bütçe dostu ve avantajlı ödeme yöntemlerimizle satın alma gücünü artıyoruz. Öte yandan seyahat tutkunlarına daha iyi deneyimler sunmak amacıyla gelecek sezonun kampanya çalışmalarına da şimdiden başladık. 2024 erken rezervasyon kampanya tanıtım filmi için sürpriz iki ünlü oyuncuyla iş birliğine gidiyoruz. Tanıtım filmimizi yakında dijital kanallarda tüketicilerle buluşturacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Turizm Prontotour, ünlü oyuncu ve influencer'lara yönelik bir dünya turu programı başlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement