4 boynuzlu koç, görenleri hayrete düşürüyor! Sahibi paha biçemiyor - Son Dakika
Yaşam

4 boynuzlu koç, görenleri hayrete düşürüyor! Sahibi paha biçemiyor

Tokat'ta 4 yaşındaki koçun 4 boynuzlu olduğunu görenler gözlerine inanamıyor. Koçu görmek için bölgeye gelenlerin olduğunu ifade eden Abdullah Tatar, damızlık olarak beslediği koçuna değer biçemediğini kaydetti.

05.04.2022 14:55  Güncelleme: 15:01

Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Erkilet Mahallesinde besicilik yapan Abdullah Tatar koçunun 1 aylıkken 4 boynuzlu olduğunu fark ettiklerini söyledi.

PAHA BİÇEMİYOR

Küçükbaş hayvan sürüsünün en kıymetlisinin pamuk ismini verdiği koçu olduğunu belirten Tatar, damızlık olarak beslediği koçuna paha biçemediğini kaydetti.

4 yaşında 4 boynuzlu koçuna paha biçemiyor

"4 BOYNUZUNUN ONA BİR ZARARI YOK"

Talep olursa Kurban Bayramında koçunu satmayı düşündüğünü belirten Tatar, "4 boynuzlu koçu görenler şaşırıyor. Benimde bu ilgi hoşuma gidiyor. 4 boynuzlu olmasının hayvana bir zararı yok. 4 yıldır baktığım koçuma 'pamuk' ismini verdim" dedi.

4 yaşında 4 boynuzlu koçuna paha biçemiyor

"OLDUKÇA SIRA DIŞI"

Köy sakinlerinden Hasan Tatar ise 4 boynuzlu koçu görmeye gelenlerin olduğunu, oldukça dikkat çektiğini belirterek, "Cenab-ı Allah'ın yaratmış olduğu ilginç bir güzellik. Oldukça sıra dışı, bende ilk defa gördüm. Görmek için gelenler oluyor" diye konuştu.

4 yaşında 4 boynuzlu koçuna paha biçemiyor
4 boynuzlu koç, görenleri hayrete düşürüyor! Sahibi paha biçemiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 4 boynuzlu koç, görenleri hayrete düşürüyor! Sahibi paha biçemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement