Adıyaman'da Yetimlere Özel Buluşma - Son Dakika
Yaşam

Adıyaman'da Yetimlere Özel Buluşma

Adıyaman\'da Yetimlere Özel Buluşma

Dicle Derneği, hayırseverlerin desteğiyle Adıyaman'da yetimlere özel bir etkinlik düzenledi. Adıyaman Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nin bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Adıyaman Belediye Başkanı ve diğer yetkililer de katıldı. Çocuklar, Meddah Amca'nın masallarıyla eğlendi ve çeşitli hediyelerle mutlu oldu. Programda mısır, pamuk şekeri, hamburger, çiğköfte, dondurma gibi ikramlar da yapıldı. Dicle Derneği Başkanı, bu tür etkinliklerin sık yapılması gerektiğini belirtti ve çocuklar için daha fazla etkinlik planladıklarını söyledi.

18.07.2023 12:33

Diyarbakır merkezli Dicle Derneği, hayırseverlerin desteğiyle Adıyaman'da yetimlere özel buluşma düzenlendi. 250 çocuğun katıldığı etkinlik Adıyaman Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nin bahçesinde gerçekleşti.

Etkinliğe Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç, Özel Kalem Müdürü Nevzat Yıldırım, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Abdullah Dağ ve belediye personelleriyle katılım sağladılar.

Adıyaman'da Yetim Buluşması

Vatandaşlara selam veren ve sorunlarını dinleyen Başkan Kılınç, çocuklarla sohbet etti. Çocuklara söz hakkı veren Kılınç, çocuklar bu tür etkinliklerin tekrarını ve sık yapılmasını talep ettiler.

Ankara Muradiye Vakfının katkılarıyla sahne alan Meddah Amca Mehmet Tahir İkiler hazırladığı masallarıyla çocukları bir yandan güldürürken diğer yandan düşündürdü ve öğretti. Animasyon Ekibi oynadığı sihirbazlık gösterisi ve oyunlarla çocuklara harika bir gün yaşattı. Çocuklar oyun, etkinlik ve ikramlarla eğlenceye doydu.

Adıyaman'da Yetim Buluşması

Programda çocuklara mısır, pamuk şekeri, hamburger, çiğköfte, dondurma ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Programa destek sağlayan ve katılımlarıyla yetimleri yalnız bırakmayan Psikolog Melike Esra Çağman ve çocukların sevgili Meddah Amcası Mehmet Tahir İkiler'e teşekkür eden Dernek Başkanı Abdullah Adem Güneş "Dicle Derneği olarak deprem bölgesinde insani yardım, eğitim ve sosyal projelerimize devam ediyoruz. Aslında çocukların da ifade ettiği gibi bu tür organizasyonların sık yapılması gerekir. Dernek olarak çocuklar için dördüncü organizasyonumuzu gerçekleştirdik bundan sonra da Adıyaman özelinde çocuklar için etkinliklerimizi artıracağız." dedi.

Dernek Başkanı Güneş "Yetimlerimizin ve çocuklarımızın yüzü hep gülsün diye yeni projelerde görüşmek üzere" temennisiyle sözlerini noktaladı.

Adıyaman'da Yetim Buluşması
Adıyaman'da Yetim Buluşması

Son Dakika Yaşam Adıyaman'da Yetimlere Özel Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement