5'inci Skeet Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

5'inci Skeet Turnuvası Tamamlandı

5\'inci Skeet Turnuvası Tamamlandı

Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği ile Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübünün ortak organizasyonu olan 5’inci Mesir Skeet Turnuvası Manisa Valiliği Sosyal Tesislerindeki Skeet alanında yapıldı.

20.04.2014 16:45

Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği ile Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübünün ortak organizasyonu olan 5'inci Mesir Skeet Turnuvası Manisa Valiliği Sosyal Tesislerindeki Skeet alanında yapıldı.

Turnuvaya farklı illerden 50'in üzerinde sporcu katılırken turnuvanın finaline Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü ve Atıcılık Federasyonu Manisa Temsilcisi Mehmet Palabıyık ile sporcular katıldı.

Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi ve Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık turnuva hakkında şunları söyledi:

"474'üncü Uluslar arası Manisa Mesir Festivali'nde bu yıl 5'incisini yapmış olduğumuz Skeet turnuvasını yapıyoruz. Bu atışlar ikiye ayrılır. Skeet ve trap diye biz skeet'i yaptık. Poligonumuz yeterli olmadığı için skeet yaptık. 5'incisini yaptığımız bu müsabakada Konya, Bursa, İzmir, İstanbul, Ankara, Kütahya, Eskişehir, Manisa gibi illerden sporcular katıldı. Gençlerle birlikte yaklaşık 50 kişi müsabakalara katıldı. Bu turnuvanın Uluslar arası alana taşımak için öncelikle yeterli bir poligonumuz olması lazım. 3'lü veya 4'lü poligonumuz olması lazım. Bu olduğu zaman uluslararası müsabaka yapma şansımız olur. Hedefimizde o. Güzel bir yarışma oldu. Şuanda da finaller yapılıyor. Uzun bir final olacak. 6 kişiden önce ikisi eleniyor. 1 ve 2'inci sırada yer alanlar birincilik için, 3 ve 4'üncü sırada yeralanlar da 3'üncülük için tekrar yarışacaklar. Cuma günü resmi antrenman yapıldı. Cumartesi 75 plaka atıldı. Bugün de 50 plaka atıldı toplamda 125 üzerinden en iyi ilk 6'yı seçtik."

Yapılan final müsabakaları sonrasında turnuvanın birinciliğini Eskişehir bölgesinden Sadık Erdoğmuş, ikinciliği Eskişehir bölgesinden Kemal Isısoy, üçüncülüğü İzmir Bölgesinden Güngör Çolakoğlu, dördüncülüğü Konya bölgesinden Bilgin Üstündağ, beşinciliği İzmir bölgesinden Hüseyin Bahçıvan ve altıncılığı Bursa bölgesinden Yusuf Karamuk elde etti.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5'inci Skeet Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement