6 Ülkeden Öğretmenler Manavgat'a Geldi - Son Dakika
Yerel

6 Ülkeden Öğretmenler Manavgat'a Geldi

6 Ülkeden Öğretmenler Manavgat\'a Geldi

Avrupa Birliği Comenius Programı Çoklu Okul Ortaklıkları kapsamında Manavgat'a gelen yabancı öğretmenler, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti

23.09.2013 17:43

Avrupa Birliği Comenius Programı Çoklu Okul Ortaklıkları kapsamında Manavgat'a gelen 6 ülke öğretmenleri, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti.

Proje kapsamında Türkiye'ye gelen yabancı öğretmenler, Namık Karamancı Fen Lisesi Müdürü İmdat Pala, proje yöneticileri İngilizce öğretmeni Mehmet Yaran ve beden eğitimi öğretmeni Muhammet Bozkurt ile Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaret etti.

Kaymakam Bulgurlu'ya proje hakkında bilgi veren Pala, AB Comenius Programı Çoklu Okul Ortaklıkları kapsamında "Sağlıklı ve Aktif Gençlik" isimli projeyi gerçekleştirmek için proje ortakları olan 6 farklı ülkeden 13 öğretmen ve 11 öğrenciden oluşan heyeti ilçede ağırladıklarını söyledi.

Heyetin 22-27 Eylül tarihlerinde ilçede misafir edileceğini kaydeden Pala, " Letonya, Polonya, İspanya, Portekiz, Bulgaristan ve Romanya'dan gelen yabancı proje ortakları Manavgat'ı ve Türk kültürünü yakından tanıyacaklar. Projenin ilerleyen sürecinde ise okulumuzdan 24 öğrenci ve öğretmen proje ortağı ülkeleri sırayla ziyaret edecek" dedi.

Yabancı öğretmen ve öğrencileri Manavgat'ta ağırlamaktan memnun olduklarını dile getiren Bulgurlu, "Proje sayesinde öğrenciler farklı kültürleri tanıma fırsatı buluyor. Bizim öğrencilerimiz de diğer Avrupa ülkelerine gidip onların kültürlerini tanıyacaklar. Projede emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.

Bulgurlu, yabancı konuklarına Manavgat hakkında bilgi yer alan Antalya Dergisi hediye etti. Misafir öğretmenler de ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Bulgurlu'ya takdim etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 6 Ülkeden Öğretmenler Manavgat'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement