Adilcevaz'da 'Kutlu Doğum Haftası' Kutlama Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da 'Kutlu Doğum Haftası' Kutlama Etkinlikleri

Adilcevaz\'da \'Kutlu Doğum Haftası\' Kutlama Etkinlikleri

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri çerçevesinde dünyaca ünlü hafızlar tarafından Kuran'ı Kerim ziyafeti verildi.

14.04.2012 10:45

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri çerçevesinde dünyaca ünlü hafızlar tarafından Kuran'ı Kerim ziyafeti verildi.

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Kuran'ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında dünya ikincisi ve Türkiye birincisi olan Mehmet Bilir ile hafız Adem Bilir katıldı. Uçağın rötarından dolayı yaklaşık 4 saat geç başlayan programa ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Adilcevaz Müftü Vekili Zahit Demirel, Kuran'ı Kerim'in okumak, anlamak ve yaşanmak için gönderildiğini söyledi. Demirel, "Eğer biz maddi ve manevi hastalıklarımızdan kurtulmak suretiyle iki cihanda şan ve şeref sahibi olmak istiyorsak Kuran'ın ne demek istediğini doğru anlayıp onu gerektiği gibi hayatımıza tatbik etmemiz gerekir" dedi.

Demirel, yaklaşık 2 saat süren programın sonunda sundukları katkılardan dolayı Belediye Başkanı Adnan Göksoy ile Adem ve Mehmet Bilir isimli hafız kardeşlere çeşitli hediyeler verildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da 'Kutlu Doğum Haftası' Kutlama Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement