Adıyamanlı Eskrimciler Dünya Kupası ve Epe Turnuvası'na Katılacak - Son Dakika
Yerel

Adıyamanlı Eskrimciler Dünya Kupası ve Epe Turnuvası'na Katılacak

Adıyamanlı Eskrimciler Dünya Kupası ve Epe Turnuvası\'na Katılacak

Adıyamanlı eskrim sporcuları 16-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Slovakya'nın Bratislava şehrinde yapılacak olan Gençler Dünya Kupası müsabakalarına katılacak.
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı eskrim sporcuların...

08.11.2013 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyamanlı eskrim sporcuları 16-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Slovakya'nın Bratislava şehrinde yapılacak olan Gençler Dünya Kupası müsabakalarına katılacak.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı eskrim sporcuların Slovakya'nın Bratislava şehrinde yapılacak olan Gençler Dünya Kupası müsabakalarına katılacağını belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Adıyaman'da Eskrim sporuna ilgi her geçen gün artarken başarılarımız da sürekli artıyor. Adıyamanlı kızlarımızın da bu sporu yapmaya başlaması ve kendilerini yetiştirmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Özellikle eskrimde Avrupa ve Dünya Şampiyonası'na gidecek kadar iyi sporcularımızın olması zaman içerisinde elde ettiğimiz başarılara somut bir örnek teşkil etmektedir. Slovakya'nın Bratislava şehrinde yapılacak olan Gençler Dünya Kupası müsabakalarına sporcumuz Merve Gül İnan ve Antrenörümüz Recep Koç katılacaktır.

Özellikle ulusal ve uluslararası müsabakalara katılan sporcu sayımız her geçen gün artıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından oluşturulan olimpiyat hazırlık merkezleri 13 büyük şehirde oluşturuldu. Bu merkezlere ilimizden 2016 -2020 olimpiyatlarına hazırlanmak için 4 erkek Gaziantep iline gönderilmiş, 8 bayan sporcu ise Antalya iline gönderilecek. Eskrim yıldız kızlar epe milli takımı 8 kişiden oluşmakta. Bunlardan 4'ü Adıyamanlı olup Bulgaristan'ın Sofya şehrinde yapılacak olan Avrupa şampiyonasında ilimiz temsil edeceklerdir. Ben hem ülkemizi hem de ilimizi çok iyi bir şekilde temsil edip alacakları madalyalar ile bizleri mutlu edeceklerine inanıyorum. Sporcumuza şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanlı Eskrimciler Dünya Kupası ve Epe Turnuvası'na Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement