Aile İşletmelerinde Sürdürebilirlik ve Kurumsallaşma' Paneli - Son Dakika
Yerel

Aile İşletmelerinde Sürdürebilirlik ve Kurumsallaşma' Paneli

Aile İşletmelerinde Sürdürebilirlik ve Kurumsallaşma\' Paneli

Elazığ'da 'Aile işletmelerinde sürdürebilirlik ve kurumsallaşma' paneli düzenlendi.

06.06.2014 18:41

Elazığ'da 'Aile işletmelerinde sürdürebilirlik ve kurumsallaşma' paneli düzenlendi.

2014 yılı Verimlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından 'Aile işletmelerinde sürdürebilirlik ve kurumsallaşma' paneli organize edildi. 125 firmanın katıldığı panel Elazığ OSB konferans salonunda yapıldı. Panelin açılış konuşmasını Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk Yaptı. Öztürk, "İş veren ve çalışanlarımız açısından önemli bir panel olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de 50-100 yıllık şirketler çok az ancak başka ülkelerde çok fazladır. Aile şirketlerimizin devamlığı için çalışma yapmak lazım. O yüzden de bu tür paneller önemlidir. Panelistlerin deneyimlerini paylaşması bizlere değer katacaktır" dedi.

Başkanlığını Verimlilik Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Dr. Canan Arıkbay yaptığı panelde konuşmacı olarak Fırat Üniversitesi (FÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Özcan Demir, Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü ve Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Fatinoğlu katıldı.

FÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Özcan Demir, yüksek lisan öğrencisi Eray Ekin Sezgin'le birlikte Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'yi kapsayan bölgede hazırladığı 'Aile işletmelerinde kurumsallaşma ve sürdürebilirlik' araştırmasından bilgiler verdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile İşletmelerinde Sürdürebilirlik ve Kurumsallaşma' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement