AK Parti Bilecik İl Danışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik İl Danışma Toplantısı

AK Parti Bilecik İl Danışma Toplantısı

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Şu anda, terörün çözümü noktasında silahları alıp, toprağa gömeceğiz veya depoya kaldıracağız."

24.02.2013 16:37

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Şu anda, terörün çözümü noktasında silahları alıp, toprağa gömeceğiz veya depoya kaldıracağız. Bunun ötesi yok" dedi.

Poyraz, partisinin Bilecik İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'nin her yerinde ilkeli bir siyaset yürüttüğünü kaydetti.

AK Parti'nin 2023 ve 2071 yıllarına ilişkin hedeflerinin bulunduğunu ifade eden Poyraz, şöyle konuştu:

"Terör sorununun çözümü noktasında görüşümüzü 2001 yılında partimiz kurulduğunda ortaya koyduk. Kırmızı çizgilerimizi çizdik ve 11 yıldır da aynı duruşumuzu kaybetmedik. 'Etnik milliyetçilik yapmayacağız', 'Kafatası milliyetçiliği yapmayacağız' dedik. Siyasette, 'MHP'yi Sivas'tan öte geçemiyorsunuz' diye eleştirirken BDP'yi de Diyarbakır'a saplanmış bir parti olarak eleştirmemiz gerekiyor. 'Sadece Diyarbakır'da değil, gelin Ankara'da, Sinop'ta, Edirne'de, Bilecik'te siyaset yapın' dememiz gerekmiyor mu- Türkiye, sadece Doğu ve Güneydoğu'dan mı ibaret- Bu şekilde yaparak, asıl bölücülüğün daniskasını siz yapıyorsunuz. CHP'den zaten hiç bahsetmiyorum. Onlar, sahil bölgelerinde tatildeler. Ama AK Parti'ye bakıyorsunuz her yerde. 75 milyonu kucaklayabilen tek parti AK Parti'dir. Şu anda terörün çözümü noktasında, silahları alacağız, toprağa gömeceğiz veya depoya kaldıracağız. Bunun ötesi yok. Son 10 yıldır, terörle mücadeleyi, teröristle mücadeleden ayırma gayreti içinde olduk. Silahla karşımıza çıkana, emniyet ve güvenlik güçlerimiz, silahla karşılık verdi. Hastaneleri, yolları, barajları, alt yapı çalışmalarını yaptık. Aç ve açıkta kalan vatandaşımız için yapılması gereken neyse yaptık. Terörün kaynağını kurutma anlamında bir sürü tedbir aldık."

-"Bu süreçte, dikkatli olmak lazım"-

Poyraz, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan ve yürütülen bir soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen eski Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu ile ilgili olarak, "Bu süreçte, dikkatli olmak lazım. Birileri çıkıp özellikle çok sıkışmış olan insanları suistimal edebilir. Bu işleri rant kapısı haline getirmiş, çıkar peşinde olan insanlar gelip, milleti dolandırmaya kalkabilir. Bilecik'te, Bozüyük'te olmayan, ismi cismi duyulmamış olan birileri piyasaya çıkıp, durumdan vazife çıkartıp, kendilerine roller biçebilir. Dikkat etmek lazım" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Söğüt'ten Başbakan'a yaptığı eleştirileri hatırlatarak, "Söğüt için ne kadar icraat yaptınız- O ruha yakışan, Söğüt'e yol yapmak, tarihi eserleri onarmaktır. Siz, bu anlayışı bırakmadıktan sonra, milletin oyunu almanız mümkün değil. Siz, bölücülük yaparsanız, sizin varacağınız hiçbir yer yok" dedi.

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam ise AK Parti'nin 2014 yılı seçimlerinde Türkiye'de ve Bozüyük'te başarılı sonuçlar alacağını bildirdi.

Toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik'in ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Muhabir: Barış Eren - Mesut Tankulu/ Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik İl Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement