AK Parti'de Haziran Ayı Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Haziran Ayı Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti\'de Haziran Ayı Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sivas İl Başkanlığı Haziran ayı danışma meclis toplantısı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

16.06.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sivas İl Başkanlığı Haziran ayı danışma meclis toplantısı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Danışma meclisine, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin, Sivas Koordinatörü Mustafa Hamarat, İl Başkanı Ziya Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu'nun yanı sıra belediye başkanları, ilçe başkanları, Sivas belediye başkan yardımcıları, eski il ve ilçe başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, birim yöneticileri ile partililer katıldı.

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Şahin, cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirterek teşkilatlar olarak çalışmalarını daha da artırarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Şahin, gelecek hafta sonu Türkiye genelindeki 194 bin 312 sandığın yönetim kurulu toplantısı yapılacağını belirterek, "Genel merkezimiz, teşkilatımız bu toplantıyı çok önemsiyor. Bu bir dünya rekoru Yüksekova'dan Edirne Kapıkule'ye kadar 194 bin 312 sandıkta 9 kişilik yönetim kurulu toplantımız ve o sandıkta oy kullanan seçilmiş insanlarımız; belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımız herkes sandığında toplanacak. Sivas'ta da 2 bin 417 sandığımız var." dedi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise AK Parti'nin ülkeyi güçlendirdiği ve güçlendirmeye de devam edeceğini söyledi.

Teşkilatçılığın siyasetin kılcal damarları olduğunu ifade eden Aydın, "Teşkilatlarımız diri olursa, kendi içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde olursa emin olun Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olan partinin tökezlemesi, düşmesi mümkün olmaz" diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan Sivas'ta göreve atanan merkez, Hafik ve Gemerek ilçe başkanlarına başarı diledi.

Turan, 30 Mart seçimlerinde belediye başkan adaylarının hazırladıkları projelere AK Parti olarak her zaman arkasında olduklarını söyleyerek, "O projelerin altına imzamızı attık. Bunun takipçisiyiz. Sonuna kadar götüreceğiz. Bunu yaparken de teşkilatlarımıza çok büyük görev düşüyor. Belediye başkanlarımızın tek başına bu işin içerisinden çıkması mümkün değil. Teşkilatlarımızla bu projeleri yapmalıyız. Sorumluluğumuz ağır ama biz bu sorumluluğu da yerine getirmek için bütün gücümüzle çalışmak mecburiyetindeyiz" ifadesini kullandı.

Sivas Koordinatör Milletvekili Mustafa Hamarat ise Sivas Koordinatör Milletvekili olarak göreve yeni başladığını belirterek Sivas'ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Sivas'tan övgü dolu sözlerle bahseden Hamarat, "Sivas ruhu, tarihi, şuuru olan bir kent. İlk defa bu kadar teferruatlı baktım. Türkiye'de tahsil gören herkesin Sivas ile ilgili bir şeyler bilmesi mümkün. İnsanı büyüleyen bir kent meydanımız var. Belki her gün yaşadığınız için farkında olamayabilirsiniz ama çok şanslısınız Sivaslılar olarak" dedi.

Danışma meclis toplantısının ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Haziran Ayı Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement