AK Parti'de Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti\'de Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sivas İl Başkanlığı Mayıs ayı danışma meclis toplantısı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

01.06.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sivas İl Başkanlığı Mayıs ayı danışma meclis toplantısı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Danışma meclisine, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Hatay Milletvekili ve Sivas Koordinatörü Orhan Karasayar, İl Başkanı Ziya Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman'ın yanı sıra belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, eski il ve ilçe başkanları, önceki dönem milletvekilleri, meclis üyeleri, birim yöneticileri ve partililer katıldı. Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ziya Şahin Soma'da maden faciasında hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet diledi. Şahin, 30 Mart seçimlerinde iyi bir netice aldıklarını belirterek, "Oy sıçramasında Türkiye'de 1'inci olduk. Oy oranında da Rize ve Bingöl'ün ardından da 3'üncü olduk. Bununla beraber de genel merkezimiz Türkiye çapında yeni bir seçime hazırlanıyor. Zira AK Parti teşkilatları dünyanın en büyük teşkilatları. 10 milyon ile de dünyanın en fazla üyesine sahip bir teşkilat. Yeni süreçte de teşkilatlarımızda yukarıdan aşağıya bir dizayn olmakta" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise teşkilatçılığın önemine değinerek, "Bir çoğumuz bayrağı dönem dönem elimizde tutmuşuzdur. Dönem dönem de bırakmışızdır. Bunlardan somut örneklerden birisi de benim. Bu belediyede de diğer görevlerde de yaşadım. Ama esas olan ülkemiz, şehrimiz ve partimiz. Dolayısı ile bu tür zamanlarda arkadaşlarımız küsmeden, darılmadan hizmetlerine devam etmesi gerekir" diye konuştu.

Sivas Koordinatör Milletvekili Orhan Karasayar ise yaptığı konuşmada Sivas'ın ülke, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sevdası ile kendisini kanıtlamış bir il olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması için mücadele edeceklerini söyleyen Karasayar, "Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte ülkemizin önünde yeni Türkiye'nin hedeflerini, hayallerini gerçekleştirmenin mücadelesini vereceğiz. Birileri bizim bu mücadelemizden, başarımızdan hep rahatsız oldu. Başarılarımızı engelleyerek, bizi birbirimize düşürerek AK Parti önceki süreçteki Türkiye'yi o hale sokmaya çalıştılar ama sizlerin dirayeti, samimiyeti ve dualarınız, Başbakanımızın dik duruşu sayesinde hiç biri direnemedi hepsi bir bir yıkılıp gitti" dedi.

İl Başkanı Şahin, danışma meclisinde Merkez İlçe Eski Başkanı İsmail Çapraz'a teşekkür ederek hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement