AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Açıklaması

Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, "Başbakanımızın her zaman söylediği gibi biz halkımıza efendilik taslamaya gelmiş bir ekip değiliz, biz halkımızın hizmetkarıyız" dedi.

18.06.2011 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, "Başbakanımızın her zaman söylediği gibi biz halkımıza efendilik taslamaya gelmiş bir ekip değiliz, biz halkımızın hizmetkarıyız" dedi.

Çelik, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, milletvekilleri, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Derya Bakbak, Şamil Tayyar, Ali Şahin ve Nejat Koçer ile Gaziantep'in Oğuzeli, Karkamış, Nizip, Araban ve Yavuzeli ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çelik, beraberindekilerle AK Parti Oğuzeli İlçe Teşkilatını ziyaretinde, AK Parti'ye oy verenlerin de vermeyenlerin de milletvekili olacaklarını söyledi.

AK Parti'ye oy vermeyenlere de teşekkür ettiklerini, onların da demokratik haklarını kullandığını belirten Çelik, "Farklı partilere oy vermiş olsalar da bu ülkenin demokratik hayatına katkı sağladılar. Gaziantep'te yüzde 85'lik bir katılım oranı oldu. Bunu da çok anlamlı bulduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

AK Parti'ye gönül verenlerin, üzerine düşeni yaptığını ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Ben seçimden önce şunu söyledim. 4 yılda bir seçiliyoruz, 4 yıl bin 460 gün eder. Bin 460 gün biz sizin emrinizdeyiz. Başbakanımızın her zaman söylediği gibi biz halkımıza efendilik taslamaya gelmiş bir ekip değiliz. Biz halkımızın hizmetkarıyız. Bin 460 gün boyunca biz size hizmet edeceğiz. Bin 460 gün sonra tekrar kapınızı çalacağız, 'sizi memnun edebildiysek, duruşumuz, tavrımız, tarzımız, memlekete yaptığımız hizmetler sizi tatmin ettiyse bu ekibi doğru buluyorsanız, tekrar bize destek verin' diyeceğiz. Ama bin 460 gün boyunca sizin emrinizde olacağız. Size hizmet edeceğiz.

Bu kadro iyi bir kadro ve bu kadro yüzümüzü güldürecek bir kadrodur. Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in dediği gibi Sacır Deresi de diğer derelerle güzel akacak. Ordunun dereleri yukarıya doğru aksa inşallah milletin iradesi doğru yere akacak. ve bugün de olduğu gibi doğru yere akmıştır. Biz bir ekibiz ve ortak akılla hareket edeceğiz. İki tane alt alta toplanıp yazıldığına iki ediyor. Üç tane biri yazarsanız üç eder, dört tane biri yazarsanız dört eder. Bir çizgi üzerinde ama aynı çizgi üzerinde, aynı amaçla yan yana gelen iki tane bir 11 eder, üç tane bir 111 eder, dört tane bir 1111 eder. Şimdi burada 9 tane bir var. Matematiği kuvvetli olanlar hesaplasınlar işte kaç rakam eder. Biz böyle bir gücüz biz böyle bir güç olacağız. "

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ise ise güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve 12 Haziran seçimlerinde yüzde 55 oy oranına ulaştıklarını söyledi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin de, Ak Parti'nin mücadelesinin hukuk mücadelesi olduğunu ve bunun insanların doğduğu gibi hür olarak yaşaması anlamına geldiğini belirtti.

Hüseyin Çelik ve beraberindeki milletvekilleri daha sonra, AK Parti Karkamış İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Karkamış ziyaretinin ardından Nizip ilçesine geçen Çelik ve beraberindekiler, AK Parti Nizip İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Heyetin Nizip ilçesini ziyaretinde, milletvekili Ali Şahin'in babası esnaf Ahmet Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ve oğlu Ali Şahin için yazdığı şiiri okudu. Çelik ve beraberindekiler, ilçede yapılan bir düğüne katıldı, hayırlı olsun dileklerini iletti ve vatandaşlarla halay çekti.

Hüseyin Çelik ve milletvekilleri daha sonra, AK Parti Araban ve Yavuzeli İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Çelik, AK Parti'ye geçen Demokrat Parti Yavuzeli İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Nurettin Zirek'e parti rozet taktı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement