AK Parti İnağzı Mahallesinde Seçim Bürosu Açılışı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İnağzı Mahallesinde Seçim Bürosu Açılışı

AK Parti İnağzı Mahallesinde Seçim Bürosu Açılışı

Ak Parti merkez ilçe teşkilatı tarafından İnağzı mahallesinde seçim bürosu açılışı gerçekleşti.

13.05.2015 11:13

Ak Parti merkez ilçe teşkilatı tarafından İnağzı mahallesinde seçim bürosu açılışı gerçekleşti.

AK Parti merkez ilçe teşkilatı tarafından seçim bürosu açılışı gerçekleşti. Açılışa AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, " 7 Haziran seçimlerinin arifesinde Zonguldak'ta 19 Mahallesinde ilk seçim büromuzu burada açacağız. Bizler genel seçim çalışmalarını yürütürken hem seçim bürolarımızı açarak hem kahve toplantılarımızı yaparak hem de mahallelerde esnaf gezilerini yaparak 7 Haziran seçimleri için Zonguldak halkından destek istiyoruz. Bu desteği isterken 13 yıllık AK Parti hükumetinin yaptığı hizmetleri her alanda bütün hizmetleri anlatarak 7 Hazirandan sonra da Türkiye'de güven ve istikrarın devam etmesi Zonguldak'ta yatırım ve kalkınmanın devam etmesi için Zonguldak halkından destek istiyoruz. Türkiye genelinde ve Zonguldak'ta yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar var. İnşallah onları da hayata geçirerek Zonguldak halkına bu hizmetleri kavuştururuz" dedi.

Ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, "Bugün burada sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. 9 yıldır Zonguldak'ta başsavcı olarak görev yaptım. Buranın sorunlarını biliyorum. Bu sorunları çözmek için yola çıktık. Bizden önceki arkadaşların yapmış olduğu işleri devam ettireceğiz. Benim en büyük projem Zonguldak'ı kalkınmada öncelikli yerlerde 3. bölgedeyiz. Buda yatırımcının buraya gelmesini engelliyor. Zonguldak'ta sadece TTK'ya bağımlı kalmak Zonguldak'ı kurtarmıyor. Bunun haricinde bana sorular geliyor. Muhalefet emeklilere iki maaş ikramiye verecek bunun hakkında neler diyeceksiniz diye soruyor. Muhalefet bizim hazinede biraz paramızın olduğunu gördü. Hazine olan paramızı çarçur edip bizi İMF'ye mahkum edecekler. Size samimi söylüyorum iki ikramiye verirler belki ama sonrasında sizlerin maaşlarını ödeyecekleri paraları bunlar bulamaz rezil olur çıkarız. Bize 7 Haziran seçimlerinde destek olun bizi Ankara'ya ne kadar güçlü gönderirseniz biz Ankara'ya ne kadar güçlü gidersek o kadar hizmet ederiz" dedi.

Konuşmaların ardından dualarla birlikte seçim bürosunun açılışı gerçekleşti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İnağzı Mahallesinde Seçim Bürosu Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement