AK Parti İzmir'den Yerel Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

AK Parti İzmir'den Yerel Seçim Çalışmaları

AK Parti İzmir\'den Yerel Seçim Çalışmaları

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, büyük İzmir il kongresi öncesi ilçe ziyaretlerine devam etti.

12.02.2012 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, büyük İzmir il kongresi öncesi ilçe ziyaretlerine devam etti. AK Parti İl Başkanı Akay, Ödemiş. Kiraz ve Beydağ İlçesinden sonra Dikili ve Kınık İlçelerini Ziyaret etti.

Teşkilat toplantılarına ara vermeden devam AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'a İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aziz Demir, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ile Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özer Ataç eşlik etti. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Dikili ve Kınık ilçesinde partililer buluşmadan önce dikili ve Kınık ilçesinde esnafı ziyaret etti. İl Başkanı Ömer Cahit Akay Kınık İlçesini ziyaretin de bir terzi dükkanın da eline ütüyü alarak 'pantolon ütüledi.

Dikili ve Kınık İlçesini kapsayan Teşkilat toplasının ilk durağı şirin sahil ilçesi Dikili oldu. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile İl Yönetim kurulu üyelerini Ak Parti Dikili

İlçe Başkanı Önder Akşengür ve parti üyeleri karşıladı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aziz Demir, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ile Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özer Ataç, Partililerin sıcak ve samimi karşılamanın ardından, Dikili, Kınık ve Bergama ilçe koordinatörü Ferruh Aktaş'ın koordinasyonun da düzenlenen teşkilat toplantısı Dikili Deniz restoranda yapıldı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda, ilk sözü AK Parti Dikili İlçe Başkanı Önder Akşengör sözü aldı. İlçedeki çalışmalarını ve ilçenin sorunlarını anlattı. Her şeyin üstesinden geliriz dedi.

İLÇELER UÇ BEYLERİDİR

AK Parti Dikili İlçe Başkanı Önder Akşengür, ilçeler uç beyleridir. İlçeler teşkilatın can damarı bel kemiğidir. Üçüncü kez iktidara gelen partimiz, son genel seçimlerden de başarıyla anlının akı ile çıkmıştır. Şimdi önümüz de başka bir sınavımız var. 2014 yerel seçimleri. 2014 Mart ayında önce İzmir büyük şehir belediyesini kazanarak başarımızı devam ettireceğiz dedi. Dikili Teşkilatı yönetim kadrosu ile Üye sayılarını da artıma sözü verdi.

Kurmayları ile birlikte Dikili İlçe Başkanı Akşengür'ün konuşmasını dikkatle takip eden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay her sorunu tek tek not aldı. Salonu dolduran coşkulu kalabalığın alkışları arasında mikrofonu aldı.

SAMİMİYETİNİZ BİZİ ISITTI

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Tatil günün de soğuk kış günü samimiyetiniz içimizi ısıttı. Sizin sorunlarınız bizim sorunumuz" dedi. Ak Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay Çalışmaları bir biri ardına sıraladı: "Geçen hafta küçük menderes hafızasındaydık. Kiraz. Beydağ ve Ödemiş ilçelerini ziyaret ettik. İlçe kongrelerin ardından yeni dönem çalışmalarını gözden geçirmek için arkadaşlarımızla bir araya geldik, Ziyaret ettiğimiz ilçelerdeki sorunları yerinde tespit edip, sorunları yerinde çözeceğiz" dedi.

SIRA İL BAŞKANLIĞI KONGRESİNDE

AK Parti İzmir İL Başkanı Ömer Cihat Akay, "17 Aralık'dan bu zamana yaklaşık bir buçuk ay geçti. 10 Ocak yaptığımız Çeşme İlçe kongremizle, 29 ilçe iki belde de kongresini tamamladık. ve İzmir'i il kongresi sürece girdik. Bir süre sonra İl kadın kollarımızın kongresini yapacağız. Ardından Başbakanımızın katılımıyla, geniş katılımlı İzmir il kongremizi mini miting havasında, İzmir'e yakışan AK partiye yakışan bir şeklide yapacağız. İzmir özellikle 12 Haziran seçimlerin de Türkiye de birçok kişinin göz önüne aldığı, dikkatle izlediği bir seçim süreci geçirdi. % 28'ler de olan oy oranımızı siz gönlü bir kalbi bir yol arkadaşlarımızla birlik de % 37 oranına çıkardık. İzmir artık psikolojik eşiği aştık" dedi.

İzmir AK BELEDİYECİLİĞİ İSTİYOR

AK Parti İzmir İl başkanı Akay, "İzmir'de vatandaşlarımız yerel yönetimlerde alamadığı hizmete, AK parti belediyeciliği ile kavuşacak. İzmirlilerin hizmet beklentileri ve bizden olan beklentileri her geçen gün artıyor. Ziyaret ettiğimiz her ilçede, başta olmak üzere yerel yönetimlerde AK parti belediyeciliğine kavuşmak istiyor"diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay. Dikili ve Kınık AK parti ilçe teşkilatı yürütme kadın ve gençlik kollarından 15 Mart'a kadar üye sayılarının arttırılmasını istedi. ve Çanakkale gezisi sözü verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, İzmir uzak ilçelerinden olan Kınık ilçesin de Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ederek AK parti Kınık İlçe teşkilatına katılan Ayşe Kardaş'a kendi ceketinde bulunan AK Parti rozetini taktı ve AK partiye elleri ile üye yaptı.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cahit Akay İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Kaya,Özer Ataç,Sinan Aydın ile birlikte

Kınık İlçesinde esnaf ziyaret etti.

Başkan Akay, bir terzi dükkanında eline ütüyü alarak; "Terzilik benim baba mesleğimdir. Gençliğimde yaz tatillerinde babamın terzi dükkanında çalışırdım"diyerek pantolon ütüledi. Siyaset sahnesinde de terzi tezgahında usta olduğunu ispat etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İzmir'den Yerel Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement