AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması

Esnaf Dostu Kocasinan Belediyesi’nin esnaf dostu Başkan Adayı Mustafa Çelik, “Yeni dönemde esnafımıza daha da gelişmiş, geniş ve konforlu siteler yapacağız” dedi.

27.02.2014 16:05

Esnaf Dostu Kocasinan Belediyesi'nin esnaf dostu Başkan Adayı Mustafa Çelik, "Yeni dönemde esnafımıza daha da gelişmiş, geniş ve konforlu siteler yapacağız" dedi.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erciyes Hurdacılar Sitesi esnafını ziyaret etti. Mustafa Çelik ve beraberindekileri Site Başkanı Mustafa Özhan ve site esnafı özel pankartla karşılayıp desteklerini açıkladı.

Erciyes Hurdacılar Sitesi'nin nezih bir mekanda kurularak esnafa kazandırılmasında büyük emeği geçen Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Özhan, "Yeni dönemde de Mustafa Çelik'in yanında ve destekçisi olacağız" dedi.

Kenetlenmiş esnafın büyümesinin nasıl olacağını görmekten çok memnun olduğunu vurgulayan Mustafa Çelik "Bu site 7 yıl sonunda hem esnafa hem de şehre yetmez olmuş. İnşallah biz de Bekir Başkanımın şimdiye kadar yaptığı çalışmaları devam ettireceğiz. Daha gelişmiş, daha geniş ve ferah siteler yaparak esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz. Kısa sürede bu denli büyüyen site esnafına daha geniş ve konforlu mekanlar yaparak kazancını artırmaya yönelik projeler geliştireceğiz" şeklinde konuştu.

Bir memleketi zenginleştiren, geliştiren, büyüten sahiplerinin müteşebbisler olduğunun altını çizen Mustafa Çelik," Gerçekten sahibi, müteşebbisi, esnafı varsa çok kısa sürede o şehri zenginleştiriyor, büyütüyor, geliştiriyor. Kayseri'nin de gerçekten sahipleri var, Kayseri esnafı ve müteşebbisi bol olan bir yer. Bakın bu esnaf sitesinde kümelenmiş, bir araya gelip bölgenin geri dönüşüm merkezi olmuşsunuz. Bu durum bölgenin bütün illerinin ticaretinin, katma değerlerinin buraya akmasını sağlıyor. Bu da Kayseri'yi Türkiye ortalamasının üstünde büyütüyor" dedi.

Mustafa Çelik'in Orta Yol Projesi'nin bölgeye hayat vereceğine dikkat çeken Demirciler Odası Başkanı Ahmet Övünç de projenin hemen yapılmasını talep etti.

Orta Yol Projesi'nin Mobilyacılar, Hurdacılar, Metal-San Sitesi ve Terminal hattını da içine alacağının altını çizen Mustafa Çelik, "Orta aks üzerindeki bütün nüfus yoğunluğunu Orta Yol'la merkeze indireceğiz. Yol medeniyettir. Orta Yol'u açtığımızda sağında ve solundaki yapılaşmalar ticaret erbabı ve konut için çok daha hızlı gelişecek" şeklinde konuştu.

Mustafa Çelik daha sonra Traktörcüler Sitesi esnafını da ziyaret ederek 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement