AK Parti'li Kılınç; "Biz Türkiye Partisiyiz" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Kılınç; "Biz Türkiye Partisiyiz"

AK Parti\'li Kılınç; "Biz Türkiye Partisiyiz"

Kuyucak'ta bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, "Biz sadece AK Parti'lilerin değil, siyasi görüşü, dini inancı ve etnik kökeni ne olursa olsun bütün Türkiye'nin partisiyiz."

18.04.2012 11:55

Kuyucak'ta bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, "Biz sadece AK Parti'lilerin değil, siyasi görüşü, dini inancı ve etnik kökeni ne olursa olsun bütün Türkiye'nin partisiyiz. Kapımız ve gönlümüz herkese açık" dedi.

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Kuyucak'a gelen AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı "Bir göz açıp yummuş gibi" isimli fotoğraf sergisinin açılışını yaptı. Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Can Biter, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, İlçe Tarım Müdürü Taner Bozbey, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Çevik'in eşlik ettiği Gültekin Kılınç, ilçede yapılan belediye hizmetleri

hakkında Başkan Ali Ulvi Akoğlu'ndan bilgi aldı.

AK Parti'nin toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir anlayışa sahip olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, partizanca tavır ve kayırmaların hükümetleri döneminde tarihe karıştığını söyledi.

AK Parti iktidarının ülkeye kazandırdığı huzur ve güvenin altını çizen Kılınç, "Daha düne kadar kriz ve kaoslarla yönetilen bir ülkeden yarınlara güvenle bakabilen bir topluma döndük. Bunda hiç kuşkusuz AK Parti iktidarının ülkeye kazandırdığı gelişme ve kalkınmanın payı oldukça fazla. AK Parti hiç kimseyi asla ne siyasi görüşü, ne de dünü inancı ve etnik kökenine bakarak değerlendirmiyor. Bizim için asıl olan insandır. Biz milletimizin huzur ve refahı için gayret ediyoruz. Kapımıza gelene, sen hangi partidensin, hangi dine mensupsun, hangi ırktansın gibi ayıran ve bölen sorular yöneltmiyoruz. Kapımız siyasi görüşü ne olursa olsun herkese açık. Millet ve ülke menfaatine yönelik her görüş ve öneriye açığız. Bizim davamız memleket davası. Sen ben kavgası değil"

şeklinde konuştu.

Ülkeyi kamplara bölmenin faturasını vatandaşın fazlasıyla ödediğini anımsatan Kılınç, Aydın'ın marka şehir olmasının yolunun ortak sinerjiden geçtiğini vurguladı. Bütün mesaisini bu yönde harcadığını ifade eden Kılınç, "Aydın Aydında yaşayanlar eliyle kalkınacak" diye konuştu.

Kılınç'ı ilçelerinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Kılınç'a bir teşekkür plaketi sunarak, "Milletvekilimiz Ali Gültekin Kılınç, Nazilli Ticaret Odası Başkanıyken de ilçemize büyük katkı yaptı. Bu plaketi Sayın Milletvekilimiz henüz Nazilli Ticaret Odası başkanıyken

kendisine verecektik. Ancak seçim süreci ve sonrasında yaşanan yoğun meclis çalışmaları nedeniyle şimdi takdim edebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gecikmiş bir tören oldu ama sonunda sahibini buldu" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Kılınç; 'Biz Türkiye Partisiyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement