AK Parti Pazarlar İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Pazarlar İlçe Kongresi

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, "İster cebi kalabalık olsun, ister omuzu kalabalık olsun herkes eşittir ve adalet karşısında herkes hesap verecektir" dedi.

08.01.2012 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Pazarlar Çok Programlı Lisesinde gerçekleştirilen partisinin 4. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, herkesin Türk adaletine hesap vereceğini söyledi.

Siyasetçiler ve bürokratlar gibi üst düzey askeri yöneticiler ve yargı mensuplarının da hesap vermesi gerektiğini belirten Aksoy, şöyle devam etti:

"İster cebi kalabalık olsun, ister omuzu kalabalık olsun herkes eşittir ve adalet karşısında herkes hesap verecektir. 1993 ile 1996 yılları arasında 17 bin faili meçhul cinayet var. Cinayetleri işlerken vatan, millet adına yapıyorlar. AK Parti'yi ayakta tutan ve her seçimde oyunu artırarak yükselmesini sağlayan, mafya karşısında aslanlar gibi duran, mangal yürekli bir Başbakan'ın olmasıdır. Tabi ki o mangal yürekli Başbakan'ın arkasında mangal yürekli milletimiz var."

"Yalancının mumu ikindiye kadar bile yanmıyor"

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ise partisinin son 9 yılda önemli hizmetler yaptığını bildirerek, Pazarlar'da son yıllarda yapılan Meslek Yüksekokulu, Anadolu Öğretmen Lisesi, Entegre ve Soğuk Hava Tesisleri, sulama göletine kapalı devre sulama sistemi, futbol sahası gibi yatırımların önemli olduğuna dikkati çekti.

AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde saygın bir konuma gelen Türkiye'nin, elde ettiği ekonomik başarı ve yüzde 8'lik büyümeyle herkesi şaşırttığını bildirdi.

Sağlık, ulaştırma ve eğitimde, Cumhuriyet döneminde önceki yıllarla karşılaştırıldığında 2-3 kat fazla yatırımlar yapıldığına işaret eden Bal, "Dik duran bir dış siyaset var. En iyi siyaset doğruculukla olur. Yalanla siyaset olmaz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Yalancının mumu yatsıya kadar değil, ikindiye kadar bile yanmıyor. Biz Türkiye'ye doğrucu siyaseti getirdik. En iyi siyaset, doğruculukla kalp ve kafalara yapılan siyasettir" diye konuştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Zafer Bölgesel Havaalanının hizmete girmesiyle Kütahya'nın yol haritasının değişeceğini, daha bereketli ve daha refah bir tablo ortaya çıkacağını anlattı.

Daha sonra gerçekleştirilen seçime tek listeyle katılan mevcut İlçe Başkanı Bilal Demirci, 240 delegeden salonda hazır bulunan 151'inin oyunu alarak görevine yeniden seçildi.

Demirci başkanlığındaki Yönetim Kurulunda, Turhan Kul, Erdem Azman, Ramazan Kul, Hakan Karahan, Osman Karakaş, Hamdullah Çelik, Ramazan Yiğin, Yusuf Ertaş, Ziya Günal yer aldı.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Pazarlar İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement