Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Vural."Akçakoca'nın İki Metropol Arasında Olması Nedeniyle Turizmin... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Vural."Akçakoca'nın İki Metropol Arasında Olması Nedeniyle Turizmin...

03.05.2012 15:01

Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Mustafa Vural, Akçakoca'nın iki metropol arasında olması nedeniyle turizmin gelişeceğine inandıklarını ve buna göre hazırlık yaptıklarını söyledi.

Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Mustafa Vural, Akçakoca'nın iki metropol arasında olması nedeniyle turizmin gelişeceğine inandıklarını ve buna göre hazırlık yaptıklarını söyledi.

Vural, yaptığı açıklamada, Akçakoca'nın İstanbul ve Ankara gibi iki metropol arasında yer aldığını anımsatarak, "Akçakoca'nın geleceğinin çok güzel olacağına inanıyorum. Çünkü Akçakoca'nın turizm kenti olması yönünde çalışmalarımız var. Akçakoca'nın iki metropol arasında olması nedeniyle turizmin gelişeceğine inanıyor ve buna göre hazırlık yapıyoruz. Fevkalade doğa, coğrafi yapı ve iklim koşullarına sahip. Özellikle yaz sezonunda 60 günden çok iyi şekilde yararlanıyoruz" dedi.

Çevresindeki il ve ilçelerde sanayileşme nedeniyle insanların nefes alacakları bir yere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Vural, " Düzce'de hatırı sayılır bir sanayileşme var. Sanayileşme gittikçe de büyüyecek. Sadece Düzce'de değil, Zonguldak, Sakarya, Karasu ve Alaplı'da da sanayileşme var. Buralara bir banliyö lazım. İnsanların nefes alacakları bir yer. Bu ihtiyacı da Akçakoca karşılasın istiyoruz" diye konuştu.

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Vural.'Akçakoca'nın İki Metropol Arasında Olması Nedeniyle Turizmin... - Son Dakika


Advertisement