Akdeniz Oyunları'nda Başarılı Olan Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Oyunları'nda Başarılı Olan Sporcular Ödüllendirildi

Akdeniz Oyunları\'nda Başarılı Olan Sporcular Ödüllendirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Akdeniz Oyunları'nda dereceye giren ve ülkemizi başarıyla temsil eden Kağıtsporlu sporcuları ödüllendirdi.

12.07.2013 09:50  Güncelleme: 10:23

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2013 Akdeniz Oyunları'nda dereceye giren, madalya kazanan ve ülkemizi başarıyla temsil eden Kağıtsporlu sporcuları ödüllendirdi. Büyükşehir Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı öncesinde gerçekleşen törende Başkan Karaosmanoğlu tarafından sporculara 5 Cumhuriyet Altını değerinde altın hediye edildi. Sporcularımız ödüllerini Büyükşehir Meclisi üyelerinin alkışları arasında aldı.

Kağıtspor bünyesinde spor yapan ve 2013 Akdeniz Oyunları'nda kentimiz ve ülkemizi başarıyla temsil eden sporcularımız, Büyükşehir Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı öncesinde düzenlenen törenle ödüllendirildi. Olimpiyatlarda çeşitli branşlarda dereceye giren ve ülkemizi başarıyla temsil eden Kağıtsporlu sporcularımız; Halterde Aylin Daşdelen iki altın, Sibel Şimşek bir altın, bir gümüş, Judo'da Hasan Vanlıoğlu bir altın, Bahar Büker bir bronz, Ayşe Saadet Arca bir bronz, Boks'ta Mehmet Topçakam bir bronz, Fatih Keleş bir gümüş, Karate'de Tuba Yenen bir altın, Bahar Erşeker ise bir gümüş madalya kazanmıştı.

Akdeniz oyunlarında bu yıl Halter, Boks, Karate ve Judo olmak üzere dört branşta on iki sporcu ile katılarak rekor kıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtpor'lu sporcular, oyunlarda 9 sporcuyla 11 derece elde ederek büyük bir başarı elde etmişti. Türk milli takımı oyunlar süresince 47 Altın, 43 Gümüş, 36 Bronz madalya olmak üzere toplam 126 madalya kazanırken, Kağıtspor'lu millilerde 5 Altın, 3 Gümüş, 3 Bronz olmak üzere toplam 11 madalya kazanarak Türkiye'nin bu başarısında büyük pay sahibi olmuştu.

Büyükşehir Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı öncesinde ise Başkan Karaosmanoğlu tarafından Kağıtsporlu milli sporculara ödülleri verildi. Meclis üyelerinin alkışları arasında sporcularımızın boynuna madalyalarını takan Başkan Karaosmanoğlu, ödüllerini de takdim etti. Sporcularımıza ödülleri İlçe Belediye Başkanları ve CHP Grup Başkan Vekili Fahri Örengül de takdim etti. Karaosmanoğlu ile milli sporcularımız ve meclis üyeleri, törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Amatör spor branşlara büyük önem ve destek verdiklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Amatör spor dallarına yaptığımız yatırımların karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2004 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyespor çatısı altında çıktığımız bu yolda bugün çok büyük aşamalar kaydettik. 2004 yılında 7 olan branş sayısını 30'a; 380 olan sporcu sayısını ise 6 bin 387'ye çıkardık" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Oyunları'nda Başarılı Olan Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement