Ali İsmail Korkmaz Davası - Son Dakika
Yerel

Ali İsmail Korkmaz Davası

Ali İsmail Korkmaz Davası

TGB İl Başkanı Avşar, Ali İsmail Korkmaz'ın Eskişehir'deki Gezi Parkı odaklı eylemde darbedilerek hayatını kaybettiği iddiasıyla açılan davaya vatandaşları sahip çıkmaya çağırdı.

11.05.2014 12:23

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kayseri İl Başkanı Aykutalp Avşar, Ali İsmail Korkmaz'ın, Eskişehir'deki Gezi Parkı odaklı eylemde darbedilerek hayatını kaybettiği iddiasıyla açılan davaya vatandaşları sahip çıkmaya çağırdı.

Yarın Kayseri'de yapılacak Ali İsmail Korkmaz Davası'nın ikinci duruşması öncesi TGB üyeleri bir otelde davayla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Burada açıklama yapan Avşar, Korkmaz'ı öldürenlerin bir an önce yargılanmasını istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Yarın Gezi olaylarında şehit düşen Ali İsmail Korkmaz'ın katilerinin hesabının sorulacağı gün. İlk duruşma 3 Şubat'ta görülmüştü. 3 Şubat'ta nasıl Kayseri halkı o Adliyenin önünü doldurduysa, hakimlere, hukuksuzluğa baskı yaptıysa yarın da yine boyun eğmeyecektir. Kayseri halkı bütün gücüyle yarın yine Adliye önünde buluşacaktır. Bizler de bu buluşmanın en dinamik kuvveti olarak yarın orada Ali İsmail Korkmaz Davası'nın takipçisi olacağız. Bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz."

Üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın, Eskişehir'deki Gezi Parkı odaklı eylemde darbedilerek, hayatını kaybettiği iddiasıyla açılan davanın ikinci duruşması, yarın Kayseri'de yapılacak. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ali İsmail Korkmaz Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement