Alternatif Kutlamaya İzin Verilmedi - Son Dakika
Yerel

Alternatif Kutlamaya İzin Verilmedi

Alternatif Kutlamaya İzin Verilmedi

Muğla'da Atatürk Anıtı'na protokol ile birlikte çelenk koymak isteyen CHP İl ve Merkez Başkanlarına izin verilmedi.

23.04.2013 12:24  Güncelleme: 14:11

uğla'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Atatürk Anıtına protokol ile birlikte çelenk koymak isteyen CHP İl ve Merkez Başkanlarına izin verilmedi.

23 Nisan kutlamaları öncesi Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin ardından CHP İl ve Merkez İlçe, DSP, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği de Atatürk anıtına çelenk koymak istedi. CHP İl başkanı Mustafa Öztürk ve CHP Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş'ün çelenklere davranması üzerine polis tarafından çelenk koymaları engellendi. Tören bitiminden sonra çelenklerini koyan siyasi parti, oda ve dernek üyeleri slogan atarak tören alanından uzaklaştı.

Atatürk anıtına resmi çelenk töreninin ardından kutlamalar Merkez Koca Mustafendi ilkokulunda devam edildi. Etkinliğe Muğla Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Fevzi Kurşun, Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kutlamalar esnasında öğrenciler protokol üyelerine çiçek verdi. Öğrenciler burada daha önce hazırladıkları değişik oyunları sergiledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alternatif Kutlamaya İzin Verilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement